Face ID sebességteszt: iPhone XS Max vs. iPhone XS vs. iPhone X (videó)

Az iPhone XS Max és az iPhone XS megjelenésével az Apple azt állította, hogy a Face ID még gyorsabb, mint az iPhone X esetében.

iPhone XS Max és iPhone 8

Az iClarified utána akart járni, hogy valóban fejlődött-e a Face ID technológia, így készítettek egy sebességtesztet, amelyet videó formájában megtekinthetünk.

Az A12 Bionic processzornak köszönhetően picivel gyorsabb lett az új iPhone-okban az arcfelismerő technológia, de a Face ID hardver ugyanaz, ami az iPhone X-ben is megtalálható.

Fontos kiemelni, hogy ezeknél a készülékeknél nem kell megvárni a zárolt kijelző felfelé lökésével azt, míg a lakat kinyílik, hanem reflexből lökhetjük fel a képernyőt a feloldáshoz, a Face ID a mozdulat során automatikusan teszi a dolgát, és a háttérben közben feloldja a zárolást!

A videóban jól látható, hogy mindhárom mobil feloldási sebessége gyors, alig térnek el egymástól. Az iPhone XS Max átlagos sebessége 0,639 másodperc, az iPhone XS 0,650 másodperc alatt, míg az iPhone X átlagban 0,661 másodperc alatt ismerte fel az arcot.

A teszt is bizonyítja, hogy ténylegesen gyorsabb lett az új iPhone-okban a Face ID, viszont a különbség szinte észrevehetetlen, az egy éve megjelent iPhone X-ben is igen gyors ez a technológia.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!