Apple reklámok és videók az eseményről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meg is érkeztek az első Apple reklámok, kaptunk egy rövidebbet és egy hosszabbat is. Időközben az Apple eseményen látott videókat is feltöltötte a cég, amikben az egyes bemutatott termékekről kapunk összefoglalókat.

Az első videó rögtön az Keynote elején volt, amikor egy fiatal lány az utolsó pillanatokban egy táskát visz Tim Cooknak. Ezt egyébként jól megszervezte az Apple, mert ugyan nyilvánvaló bárki számára, hogy korábban forgatták a videót, de Tim Cook még az esemény előtt a következőt tweetelte:

Ekkor jön egy lány, aki az Apple Parkon keresztül mindenféle akadályokba ütközve elviszi Timnek a táskát. Feltételezhetően az alábbi kört teszi meg, és szerintünk is új lehet az Apple Parkban, mert nem igazán ez volt a leggyorsabb módja annak, hogy eljusson a Steve Jobs Theaterbe. (Pedig ha hallgatott volna Sirire, és az Apple térképét használva navigál, akkor nem tett volna ilyen kitérőket – de hát éppen ettől lett vicces a bejátszás.)

Ettől függetlenül láthatjuk a park egyetlen szökőkútját, illetve a méltán népszerű Cafe Macs ebédlőt is, aminek nyithatóak a hatalmas ajtajai.

Érdemes megjegyezni, hogy a videóban látható AirPods már a következő generáció lehet, mivel a Hey Siri funkciót is támogatja. Bár minket a teleportálásra is képes Apple Watch jobban érdekel – reméljük, a Series 10-ben már benne lesz ez a funkció. ????

Az Apple-nek az utóbbi években szokásává vált, hogy mókás videókkal indítja az eseményeit, nekem a kedvencem a titkos labor, amibe speciálisan lehet bejutni:

Térjünk is rá az idei 2018-as videókra. Természetesen itt is hallhatjuk Jonathan Ive-ot, aki a dizájner csapat vezetője és persze röviden láthatjuk az új Apple Watch Series 4 funkcióit:

Jöjjenek akkor az új iPhone X????, X???? Max és X???? készülékek videói:

És végül két reklám:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. lol… kedvencem, amikor a bringán a GYŰRŰK BEZÁRÓDNAK… :smiley:
    egyébként a teleport elég lassú, ha ugyanakkor ér oda…
    (egy “örülünk, Tim?!” poén még ült volna…)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!