Töltsd le a ‘Gather Round’ esemény inspirálta háttérképeket!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus végén az Apple kiküldte a hivatalos meghívókat a ‘Gather Round’ nevezetű eseményére, mely szeptember 12-én lesz.

A meghívón az új Campus főépületének felülnézete szerepel. Ez sok mindenkinek megtetszett, így most már több fajta háttérkép formájában is visszaköszön.

A háttereket a BirchTree-nek köszönhetjük. Az eseményen várhatóan az új iPhone-ok mellett új Apple Watch is bemutatkozik, valamint vélhetően megtudhatjuk az iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave pontos megjelenési időpontját.


Az összes iPhone modellre, Apple Watch-ra, Mac-re és iPadre is készültek különféle ‘Gather Round’ hátterek, amelyek ide kattintva tölthetők le.

Az esemény tehát szeptember 12-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd, a helyszín ismét az Apple Parkban található Steve Jobs Theater lesz. Nálunk is élőben követhető lesz a keynote, magyar idő szerint este 7 órától.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!