Akciós szilikon tokok az iKiegészítőknél

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hori kollégával mi az Apple féle bőr és szilikon tokokra esküszünk, azonban mindketten be szoktunk szerezni utángyártottakat is ebből a fajtából. Sajnos az Apple nem adja olcsón ezeket a tokokat, és több színből bevásárolni már badarság lenne.

Amennyiben nem akarunk költeni az Apple tokjaira, akkor az iKiegészítőknél nagyon hasonlóakat találunk ide kattintva. Ezen a héten akciósak is lettek és nem csak a legújabb iPhone X-hez, hanem régebbi készülékekhez is vásárolhatunk az Apple-éhez hasonló szilikon tokokat.

Szilikon tokok

Nekem kifejezetten tetszik a piros és a sötétkék változat, de ha már rendelünk, akkor érdemes körbenézni ebben a kategóriában is, amiben a Szifon.com csapat által ajánlott termékeket találhatjuk meg. ????????‍♂️???? A szilikon tokok mellett egyébként érdemes vetni egy pillantást az akciós “pufi” tokokra is, ha valaki ilyesmit szeretne hordani.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!