A jelek szerint iPhone X-hez hasonló notch-ot kap a Google Pixel 3 XL

Az iPhone X megjelenése után a kezdeti lesajnáló, kinevető megjegyzések után sorra érkeztek a többi gyártó kínálatába is a notch-os okostelefonok. Ezért elmondható, hogy az Apple valami egyértelműen újat hozott be akkor a piacra, és ezt próbálja azóta is követni a többi okostelefongyártó cég.

Úgy tűnik, hogy most végül a Google is beáll ebbe a sorba legújabb zászlóshajójával, a Pixel 3 XL-lel.

A Google Pixel 3 XL kiszivárgott képei alapján az új modell az iPhone X-hez hasonló notch-csal rendelkezik majd. Ugyan a mobil érkezése októberre várható, de már valós fotókat láthatunk róla. Jól látszik a kis sziget is, ami kicsit magasabb és keskenyebb, mint az iPhone X-é. Amiben viszont eltér a jubileumi iPhone-tól, azok a kávák. A Google Pixel 3 XL a felbukkant fotók alapján viszonylag vastag (magas) alsó keretet kaphat, ami a sztereó hangszórónak ad helyet.

Google Pixel 3 XL notch

A notch egyébként két kamerát rejt magában. Az iPhone X tehát csak pár hónapig volt az egyedüli notch-os telefon, és noha még az egyes gyártók is ekézték miatta az Apple-t, azóta mégis egyre több mobil előlapján találkozhatunk már vele.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!