fbpx Skip to content

Túl vagyunk a nyár felén sajnos. Lassan, de biztosan közelít az ősz, ami persze nem egy rossz dolog, de attól még fel kell készülnünk, hogy a forró nyári napoknak, a grill partiknak és a fesztiváloknak elmúlik az ideje. Nemrég véget ért az EFOTT is, amivel a nagy bulik terén egy kis szünet következik az augusztusi Szigetig.

Nyári óriási kijeéző csere akció az iSamurainál

A nyár a kikapcsolódásról, a baráti és családi összejövetelekről, bulikról, fesztiválokról szól, ami nekünk embereknek az év legjobb része, de sajnos a telefonjaink annyira nem szeretik ezt az időszakot és az ekkor ért behatásokat. Az év során ez az évszak az, amiben a legtöbb iPhone kijelzője betörik vagy épp megfürdik nem önszántából a készülék. Érdemes ilyenkor felkészülni a váratlanra, de ha épp beütne a baj, nem kell megijedni, elég csak behozni az iSamuraiba a sérült készüléket.

A fesztiválokon a telefonok igencsak szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Ki kell bírniuk a tűző napsütést, a folyamatos használatot és akár a napokon át szakadó esőt is, és akkor még porról és koszról nem is beszéltünk, na meg persze arról se, hogy ilyenkor elég sokan ejtik le a telefonjukat, beesik a tömegbe és akár páran át is táncolnak rajta, amit aztán igazán nem szeret egyik készülék se.

Tavaly óriási sikert aratott a fesztiválos kijelző csere akciónk, ezért idén is úgy gondoltuk, hogy nem szeretnénk, ha bárki is egy átmulatott este áldozataként összetört kijelzős telefonnal kelljen visszatérjen a szürke hétköznapokba. Nem baj, ha nem voltál fesztiválon, mi nem kérünk karszalagot az akció érvényesítéséhez. Mindenki, aki az éppen aktuális akcióban szereplő betört kijelzős iPhone-nal bejön hozzánk, automatikusan kedvezményes áron kapja a cserét.

Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag csak gyári minőségű érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű utángyártottat. Ennek köszönhetően a kijelzőink színhelyesek, az előlap tökéletesen passzol a készülékházhoz, nem áll el sehol, mindenhol megfelelően illeszkedik és kellően strapabíró is. A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

A következő két hétben az alábbi készülékek kijelzőit cseréljük kedvezményes áron: iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus. Természetesen mint mindig, most is jár a 6 hónap garancia és a csere is csak 1 órát vesz igénybe. Két hét múlva pedig újabb készülékek kijelzőit fogjuk a fesztiválos akciónk keretében cserélni. Kattints ide a részletekért, ne maradj le róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok