Töltsd le háttérképnek a demó iPad Pro modelleken található fotókat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple boltokban többek között az iPadeken is olyan demó fotókat találhatunk, amelyeket talán szívesen alkalmaznánk a saját készülékünk háttereként.

A Redditen közzétett képeknek köszönhetően most ezt meg is tehetjük, noha a képek megszerzése valójában nem volt nehéz, ugyanis elég csak besétálni egy Apple Store-ba, majd az AirDrop segítségével átküldeni a készülékünkre a kiválasztott fotókat.

A reddites felhasználó kezdetben az Imgur oldalán keresztül osztotta meg a képeket, de az az eredeti, 5K-s minőséget jócskán lerontja, így feltöltötte a WeTransferre. Viszont az Imgur-os link még hasznos lehet, hiszen itt meg tudjuk nézni ezeket kisebb méretben, aztán pedig a WeTransferről letölthetjük őket eredeti minőségben.

Technikailag inkább demó tartalmakról beszélünk, mintsem hátterekről, mert ezekkel a fotókkal találkozhatunk egy-egy iPad Fotókönyvtárában.

Kicsiben tehát ide kattintva tudjátok megnézni a képeket, eredeti minőségben pedig innen tudjátok azokat letölteni.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!