fbpx Skip to content

Az Apple a Siri számlapot emelte ki külön a WWDC-n, leginkább azt fejlesztette a cég. Különböző gépi tanulási folyamatokkal ismer meg minket egyre jobban, ezáltal személyre szabva a számlapot. Fura, nem?

Csillagászat Számlap Apple watch

Az Apple oldalán ez olvasható: “Minél többet tud rólad, annál hasznosabb javaslatokat tesz a nap folyamán, amikor szükséged lehet valamilyen tartalomra vagy gyorsparancsra. Épp végeztél a munkahelyeden? A csuklódon máris ott vár a hazaútra összeállított lejátszási lista.” Egyszóval egy okos számlap az Apple okos óráján. Sajnos hazánkban továbbra sincs magyar Siri, és a legtöbb, Amerikában működő funkció sem annyira használható nálunk. Ettől függetlenül nem csak a Siri számlap, hanem a Csillagászat is frissült.

A számlap galériában már külön beállíthatjuk a Földet, a Holdat és a naprendszerünket is. Ezeket eddig csak a Föld óraszámlap alatt állíthattuk be, de most már elérhetőek külön számlapként is. A naprendszer számlapon a digitális korona segítségével előre vagy hátra mehetünk az időben, ezzel látva, hogy az egyes égitestek hogyan mozognak a Nap körül és egymáshoz képest. Az óraszámlapon megnézhetjük a bolygók nevét, és persze hogy hogyan is néznek ki (mondjuk ekkora kijelzőn elég aprók).

Egy fekete Apple Watch-on nagyon szépek a Csillagász órafelületek, így érdemes őket kipróbálni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok