Mostantól zene matricát is használhatunk az Instagram Stories-ban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagram Stories népszerűsége a megjelenés óta csak felfelé ível, és érthető ez arra is, hogy a fejlesztők igen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy folyamatosan újdonságokkal lássák el a felhasználókat.

Instagram zene matrica

A legújabb lehetőséggel egy-egy történetre tudunk különböző matricákat, helymegjelölést, hashtaget, GIF-et tenni és még sorolhatnám.

Az Instagram Stories egy újabb funkcióval bővült, mostantól zenével is díszíthetjük a történetünket. A funkciót a matricakészletben találjuk, ahol többek között a GIF-ek is megtalálhatók.

A ‘Zene’ matrica megérintésével egy olyan könyvtárat nyithatunk meg, amely több ezer dalt tartalmaz. Rákereshetünk akár egy adott zenei műfajra, valamint a népszerű zeneszámok listáját is láthatjuk. A dalokat meg is hallgathatjuk, mielőtt kiválasztanánk a sztorihoz megfelelőt.

Miután kiválasztottuk a zenét, kijelölhetjük a dalrészletet, ami szerepeljen a történetben. A dalt még a sztori készítése előtt is ki tudjuk választani, így akár egymáshoz is hangolhatjuk a kettőt. A kijelölt dal egy matrica formájában is megjelenik a történeten. A funkció bejelentése mellett a vállalat azt is elmondta, hogy a Stories napi 400 millió aktív felhasználóval rendelkezik.

Ti gyakran használjátok a Stories funkciót az Instagramban?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nálam nincs ilyen és frissítés sincs.

  2. Magyarországról egyelőre még nem érhető el a funkció, legalábbis nekem ezt írta ki az Instagram.

  3. Akkor írd bele a cikkbe pls.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!