fbpx Skip to content

Az Apple nemrégiben elindított egy új reklámkampányt, amely a 2018-as FIFA világbajnokság ideje alatt látható a külföldi televíziócsatornákon, valamint interneten is találkozhatunk vele. A vállalat a Behind the Mac, vagyis A Mac mögött címet adta az új kampánynak.

A reklámokban 12 valós életbeli történetet emelnek ki, olyan emberekét, akik Mac-et használnak, és a mindennapjaikban nagy segítségükre van a számítógép például valamilyen probléma megoldásakor.

A kampány célja bemutatni azt, hogy Mac felhasználók a kreativitás és az innováció határait feszegethetik a Mac platformon. A 12 egyedi történetben találkozhatunk művészekkel, fejlesztőkkel, és még sok olyan más emberrel, akik változatos módokon használják a mindennapjaikban a Mac-et.

Egy népszerű zenész, Grimes is szerepel az egyik videóban, neki a Mac nagyban megkönnyíti a dolgát, amikor dalszerzésről van szó. Peter Kariuki vállalkozóként egy alkalmazás fejlesztésén dolgozik, amelynek célja a közlekedési halálesetek csökkentése Ruandában.

A kampány magában foglal egy 1 perces szpotot is, amelyet a FIFA világbajnokság alatt láthatunk.

A Behind the Mac természetesen saját felületet is kapott az Apple hivatalos oldalán, és ez most az egyik legnagyobb Mac kampánya az Apple-nek, az elmúlt években ugyanis leginkább iPhone és iPad orientált hirdetéseket láthattunk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok