fbpx Skip to content

Már második éve, hogy az Apple podcast stúdiót készít a konferenciára ellátogató sajtósoknak és a fejlesztőknek a helyszíni rögzítéshez. Idén is nagy odafigyelést fordítottak erre, a képek magukért beszélnek.

Ebben az évben a stúdiót 3D-s kialakítással oldották meg, a WWDC grafikáját felhasználva. A 9to5Mac ellátogatott a stúdióba, amiről röviden be is számoltak, képekkel illusztrálva.

A stúdióban négy Shure SM7B mikrofon volt Beats Pro fejhallgatókkal, így a podcastereknek egyáltalán nem kellett saját felszerelést vinni a rögzítéshez. Mivel a Podcast app ikonjának színe a lila, így a dizájnban is ez a szín szerepelt a fehér mellett, a hangulatvilágítást pedig Philips Hue Go lámpák biztosították.

A falak mintázata a WWDC stílusjegyeit adta vissza, ezzel is emelve a stúdió színvonalát.

A rögzítőszoba a konferencia teljes ideje alatt rendelkezésre állt a fejlesztők és a sajtósok számára, egyenként maximum egy-egy órás blokkokban, hogy bárki sorra kerülhessen. A végén pedig a helyszínen tartózkodó technikusok a rögzítéshez használt iMac-ről a felvett anyagot egy pendrive-on adták át a résztvevő számára.

A 9to5Mac természetesen rögzített egy podcastot is, amelyet ide kattintva tudtok meghallgatni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok