Limitált Spigen iPhone X Classic tok

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy az iPhone 2G, úgy a Szifon.com is 10 éve már, hogy kiszolgálja az Apple, iPhone felhasználókat. Bizony mi is az első generációs iPhone-nal kezdtük, amit a köznyelvben iPhone 2G-nek hívunk.

Spigen iPhone X Classic

Jadeye kollégának máig megvan a 2G-je, és néha elő is szoktuk venni, hogy mennyire letisztult, szép designnal rendelkezik a készülék. A 10 éves évforduló alkalmából a Spigen készített egy tokot az iPhone X-hez, amivel úgy érezhetjük, hogy ismét egy iPhone 2G van a kezünkben.

A tok merev műanyagból készült, azonban belső oldalán a Spigentől megszokott, gumiszerű anyaggal találkozhatunk. Ennek a kettős védelme bőven elegendő bárki számára. Akik használták már az SPG tokokat, azok tudják, mennyire jól védi a készüléket az eséstől. Én a nyári fesztivál, nyaralás szezonban minden bizonnyal ebben a tokban fogom tartani az iPhone X-et, és nem mellesleg egyedi kinézetet is ad neki!

A tok hátlapján láthatjuk a kivágott Apple logót (bár ez nekem nem a kedvencem, de itt elfogadom a design miatt), illetve a kameráknak is hagytak helyet. Oldalt minden gomb kellemesen benyomható, alul pedig megfelelően van kivágva a hangszóró, a mikrofon, akik esetleg valamilyen dokklóval használnák, megnyugodhatnak: hatalmas helyet hagytak a Lightning-kábelnek is. Természetesen gond nélkül működik vele a vezeték nélküli töltés is.

Plusz pont a Spigennek a kijelző védelméért. Az egész tok rálóg a kijelzőre és oldalt kis csillogást is adtak neki, ami miatt megmaradt az az érzés, hogy egy iPhone X-et tartunk a kezünkben. A puhább gumirész teljes mértékben megvédi a készüléket akkor is, ha “pofára”, a kijelzőre esne.

Összességében tehát egy rendkívül egyedi tokot tett le az asztalra a Spigen, ami minden iPhone 2G tulaj szívét megdobogtathatja, és nem mellesleg rendkívül jó védelmet is ad. Egyetlen hátránya talán az, hogy viszonylag vastagabb, nehezebb lesz a készülék, de ez majdnem minden toknál így van, ha a védelemre is fókuszál a gyártó.

Ide kattintva tudjátok megvásárolni.

Spigen iPhone X Classic tok
  • Kinézet
  • Kialakítás, védelem
  • Ár/érték
4.3

Végleges Pontszám:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!