fbpx Skip to content

Már biztos jártatok az Apple hivatalos WWDC18-as aloldalán, ahol mozognak a felhasználói felület elemei.

WWDC18 mozgó háttérkép

Ebből az Appleslice készített egy álló videót, amit egy alkalmazás segítségével Live fotóvá alakíthatunk. Ezután az már beállítható háttérképnek, és így ha erősebben megnyomjuk a kijelzőt, az alábbival találkozunk.

Először is töltsük le ide kattintva a videót, majd pedig telepítsük és indítsuk el az intoLive – Live Wallpapers appot:

[appstore id=”1061859052″]

Kövessük az alkalmazáson belül az utasításokat, nyomjunk rá a No repeate-re, majd a Save Live Photo gombra. Ezután már csak lépjünk be a Beállítások / Háttérkép / Új háttérkép kiválasztása menüpontba és válasszuk ki a már elkészített élő fotónkat! Ennyi 🙂

A Live Photo és a Live háttérkép használatához iPhone 6s vagy újabb készülékre van szükség, de az iPhone SE-n ez nem elérhető.

Már elérhető a Szifon.com élő oldalunk is, kattints a legfrissebb hírekhez: http://szifonlive.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Hello egy kevés segítségre lenne szükségem.. le szeretném tölteni a videót, az app már megvan hozza csak az a problémám, h hiába kattintok arra “Először töltsük le a videót” részre csak maga a videó jön elő de a videót nem tudom letölteni. Ebben kerek segítséget (6S)

  2. @Etty27: Vagy gépen letöltöd és átküldöd telefonra AirDroppal, vagy pedig a Szifon-t megnyitod mobilon Safarival, rákattintasz a videóra. Amint a videó elindul bal felül rányomsz egyszer, majd az X-re. Ezután még egyszer elindul a videó, és mégegyszer rányomsz az X-re. Na itt már megjelenik a menü sáv alul és a megosztásra nyomsz. Lemented vagy az iCloud-ba vagy dropboxba, majd pedig onnan exportálod, lemented a telefonra.

    Igen körülményes. 🙁 Sajnos nem tudtam megoldani máshogy.

  3. Hi,

    Lehet, hogy nálam van a baj, de nekem a megosztáskor fel sem ajánlja az iCloud-ot.

    Van akinek működik?

    Adam


Add a Comment