20% kedvezmény minden Apple Watch szíjra az iKiegészítőknél!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetekben számos akciót indítottak az iKiegészítős srácok, és most ismét az Apple Watch tulajdonosok járhatnak jól.

Az iKiegészítők.hu-n ezen a héten minden Apple Watch szíj 20% kedvezménnyel vásárolható meg, tehát érdemes most lecsapni egy-egy sport szíjra például. Amennyiben elegánsan szoktunk öltözködni, akkor is találunk néhányat, ami például egy inghez is simán hordható. Nézzetek körül!

Az egyik legkülönlegesebb Apple Watch szíj, a Milánói szíj nagyon jó minőségű utángyártott változata vásárolható meg ezen a héten a gyári ár töredékért, még több színben, most 11.920Ft-ért, ide kattintva.

SzifonStore: milánói apple watch szíjFekete láncszemes vagy akár szövet szíjat is vásárolhatunk, sőt, ha saját szíjunk van, és csak adapter kell hozzá, azt is kedvezményesen dobhatjuk a kosárba egészen vasárnapig.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az eredeti árának töredéke. Tény. Utángyártott. Tény. De azért együtt nevetünk ezen a (töredék)áron. Nyilvánvaló, hogy itthon sok költség van…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!