fbpx Skip to content

A Spotify sokszor kedvezményes áron ad nekünk Premium előfizetést, amivel reklám mentesen, magasabb minőségben tudunk korlátlanul zenét hallgatni.

Spotify Premium akció

A soron következő akciójukban a korábbi Premium előfizetőket célozzák meg. Így ha korábban előfizettél már a szolgáltatásra, de most éppen nem a Premium csomagban vagy, akkor tulajdonképpen 1 hónap áráért cserébe 3 hónapnyit kapsz.

Egy friss kimutatásból kiderült, hogy jelenleg 157 millióan használják a Spotify-t, ebből 71 millióan Premium előfizetők is, ami azért egy elég komoly szám. Továbbá az is kiderült, hogy 2 millió ember hackelt alkalmazást használ, tehát ingyenesen hallgat reklámok nélkül zenét. A Szifon.com csapata a családi előfizetést részesíti előnyben, ami lényegében az egyik legolcsóbb megoldás, ha ismerősökkel többen is gondolkoztok az előfizetésen.

A 4,99 eurós, avagy körülbelül 1600Ft-os Spotify akciót korábbi felhasználóknak mindenképp érdemes átgondolniuk, mert így tulajdonképpen egész nyáron korlátlanul, akár offline is tudnak zenét hallgatni. Bővebb információkért kattintsatok ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Csak is az Apple Music! Nem ám viccelek. Van mind a kettő. Nem tudom el dönteni melyik a jobb.

  2. Bocs, de Google fordítóval írtad?

  3. @Blais: nem hiszem, hogy a hozzászólását Google fordítóval írta volna.

  4. Négy egyszerű mondatból azért egy hibátlan.

  5. Úgy tudom, hogy a családi csomagnál mindenkinek egy lakcímen kell szerepelni. Bár nem tudom hogyan nézik, de ez van az oldalon feltűntetve. ????

  6. Kiprobaltam szinte az osszes komolyabb nevu szolgaltatot, de en szereny velemenyem szerint aki iPhone-t hasznal, annak a legjobb az Apple Music. Diakkent 50% kedvezmenyt kapok, szinte minden tartalom azonnal megtalalhato rajta, es ha mar integralva van az OS-be akkor mar csak azt hasznalom ????

  7. @zsoxxa1: ez stílusfüggő!
    Én próbáltam Deezert, Spoty-t, Apple Music-ot is, de 3 éve Spotis vagyok!
    Nekem Spotify-on vannak olyan lemezek, amik máshol nincsenek fent és nem akarok letöltögetni, tehát egyértelmű! Mondjuk én dallamos rock-ban utazom, így tudom, hogy itthon ez kb csak nekem fontos, meg még kb 10 embernek!


Add a Comment