fbpx Skip to content

Nem szoktuk követni a Google újdonságait, viszonylag ritkán találkozunk androidos készülékekkel, azonban a tegnapi, 2018-as Google I/O egészen érdekes újdonságokat hozott.

Google I/O 2018

A Google lényegében az AI algoritmusokra fog építeni 2018-ban, illetve tette ezt már az elmúlt években is. Ezt részben az Apple is csinálja, főleg a fotóknál, de azért nem olyan mélyen, mint a Google. A cég a nevünkben fog telefonálni, felismeri a fotókon látható dolgokat, és már nem kell kimondanunk, hogy “Hey Google”, hanem elég csak azt, hogy “Google! Mikor induljak el a munkahelyemre, ha oda akarok érni reggel 8-kor?”. Hatalmas adathalmaz birtokában van a cég, és ezt könnyedén ki tudják használni a megfelelő algoritmusokkal. Nézzétek meg a Verge rövid, 15 perces videóját az egész eseményről. Minden perce egy-egy újdonság 2018-ra nézve!

Szerintünk az AI egy rendkívül érdekes fejlesztés és a Google jó irányba indult el. Az önvezetők autók is már küszöbön állnak, bár én személy szerint nem ülnék be ilyesmibe. Az Android P is egy remek fejlesztés, de egy-egy dolog ismerős volt már az iOS-ből.

Végre az emojikat is javította a cég, megfelelő helyre került a cheddar sajt a hamburgerben és teli korsó sört kapunk:

Ti mit gondoltok a 2018-as Google I/O-ról?

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Köszönet, hogy hírt adtatok róla! Jó is, szép is, (azért nem annyira, de ez ízlés dolga) számomra főleg azért, hogy az Apple szedje csak a tappancsait. Nyilván ettől függetlenül is szedi, de lássa, hogy nincs idő babérokon csücsülni.

  2. Gyűölöm ezeket az androidos szarokat, de azért lássuk be amikor várunk valami innovációt az eppöltöl akkor azért valami ilyen eventre gondolunk. Szerintem ezek most megmutatták, hogy merre van az előre…

  3. @Zozika: Régen én is utáltam az androidot, de mára már igen jó alternatíva…

  4. @Zozika: off : Én is úgy vagyok vele, hogy meghallom az android szót és már ég a fülem tőle. Egyszer kezembe fogtam egy samsung telefont – ne tudd meg – két hétig a fájdalomtól használhatatlanok voltak az ujjaim.


Add a Comment