fbpx Skip to content

Mintha idén kimaradt volna a tavasz, a hideg napok után rögtön 25-28 fokos nyári időjárást kaptunk, ami kedvez a sportolásnak is. Ilyenkor előszeretettel használjuk az Apple Watch-unkat futáshoz, bringázáshoz, úszáshoz is. Ezekhez pedig nem árt egy sport szíj, mert a bőr bizony elég gyorsan be fog büdösödni, a szövet pedig nem tud olyan gyorsan megszáradni.

Sportoláshoz már régóta használjuk a Nike+ lélegző szíjakat, amit a fenti képen is láthattok. A lyukacsos szíj lényegesen kényelmesebb sportolás alkalmával, kivéve, ha az ember leég, mert akkor a lyukak meglátszanak a bőrünkön is, ez tapasztalat. ???? Az iKiegészítőknél most két sport szíjért hármat kapunk, ami sokak számára jó opció, ha szeretnének ilyet is és olyat is, és még egy bónusz színt is.

Az akció minden sport szíjra érvényes. Tehát bármilyen színt, típust választhatunk. Ezek a szíjak szinte teljesen megegyeznek az eredetiekkel, érdemes felmenni a weboldalra és megnézni, hogy milyen színek érhetőek el, mielőtt kiválasztanánk a számunkra megfelelő három félét.

Amennyiben már tudjuk a színeket, akkor Apple Watch mérettől (38mm vagy 42mm) függően kattintsunk a csomag ajánlatra. Válasszuk ki a három féle szíjunkat és rendeljük meg. Kettő áráért hármat kapunk, minden szíj ugyanabban az árban van, így nem tudunk hibázni. Sportolásra fel!

Apple Watch Sport szíj csomag

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Igazából megéri. Csak vannak sokkal jobb szíjak mint ez a sport. Például a Nike Loop. Én azt használom és nagyon bejön.

  2. ezek is hamisitvanyok?

  3. Ugyerti nem eredetiek, csak nem tudja kifejezni magat.
    Mondjuk nem ertem ez a kerdes – olvasva a fenti cikket, latvan az arat – hogy merulhet fel barkiben is…

  4. @Agent_H: ott van ( az eredetivel szinte megegyeznek ) szòval nem eredeti . Egy ismerősöm rendelt az alirol és ugyan ezt mondta , hogy teljesen olyan mint az eredeti tapintásra stb csak az ára 1-2 ezer forint ! Nem mindegy . Ha már nem eredeti akkor lehetne olcsóbb is !!!

  5. Én is rendeltem korábban nem apple féle sport szíjat, de nem volt túl pozitív tapasztalatom, ugyanis bő egy hét után iszonyúan viszketett és kipirosodott a bőröm tőle, pedig minden edzés után tisztítottam. Az eredeti szíjjal sem előtte sem utána nem volt ilyen problémám.

  6. @mrisz:
    Ezt miert is nekem írtad?
    Én tudom, hogy nem eredetiek és azt is, hogy nem éri meg még így se megvenni őket, Aliról ismerősök rendeltek 2 dollárért, úgyhogy még az ismerősöd is drágán rendelte. Az is olyan tapintásra mint az eredeti, bár a tartóssága kérdéses, mindenesetre a 600 forint nem 4900…

  7. @Agent_H: igen, erről ugattam volt.

  8. @Agent_H: úgy, h ez átverés, de mindegy…

  9. Azzal nincs probléma, hogy ha valaki a replika cuccokat ennyiért adja. Ha a tájékozatlan madár megveszi… “Az emberek hibáira építsünk, ne az erényeire.”


Add a Comment