fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Starman: Tale of Light kapcsán is.

A Starman: Tale of Light egy platformer puzzle típusú játék, lélegzetelállító megjelenéssel és kellemes zenével, valamint haptikus visszajelzésekkel, amiben két fejtörő sosem lesz azonos, így mindig új kihívással szolgál.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Ha korábban még nem tettük meg, akkor az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk a Starman: Tale of Light letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free kék csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése.

A Starman: Tale of Light ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2018. július 15-ig van lehetőségünk, az app egyébként 1490Ft-ba kerül.

[appstore id=”1157484554″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Csodas! Monument Valley hangulat. Koszi, Jadeye!


Add a Comment