fbpx Skip to content

Mondhatjuk, hogy Budapest nem csak abban jeleskedik, hogy a fővárosunk, hanem abban is, hogy a hét bármelyik napján találunk valami szórakozóhelyet, ahol valamilyen esemény van. A fővároson kívül viszont picit már más a helyzet, ott leginkább hétvégére esnek ezek, és sok esetben, ha nem vagyunk helyiek, meg se találjuk a szórakozóhelyeket.

Bulika iPhone alkalmazás

Vincze Balázs néhány napja keresett fel minket, hogy egy olyan alkalmazást ajánljon, ami sokszor segíthet az éjszakai életben. A Bulika röviden egy parti, esemény kereső app, ami az egyes helyek Facebook eseményeit tartalmazza. Ezeket szépen listába rakja nekünk, és GPS alapján elhelyezi a térképen is. Tehát ha egy bulit keresünk hétvégére vagy aznapra, csupán rá kell nézni az alkalmazásra és máris megtudjuk, hova érdemes menni este.

A bevezetőben megemlítettem a vidéket is, mivel az alkalmazás egyes vidéki városok helyeit is követi, listázza. Ez nagyon jól jöhet azoknak, akik ugye csak látogatóban vannak az adott városban és nem helyiek.

Miután kiválasztottunk egy eseményt, betölti a Facebookon található információkat, illetve akár meg is nyithatjuk a Facebookot. Ezeket az eseményeket elhelyezi az app körülöttünk a térképen is, tehát megtudhatjuk, hogy melyikre érdemes elmenni, mi van a legközelebb hozzánk.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban, és reklámot sem tartalmaz. Az iPhone X OLED kijelző miatt a fekete megjelenés számomra plusz pont volt, és szerintem Balázs egy rendkívül egyszerű, szerethető appot készített. Töltsétek le, értékeljétek, írjatok neki, hogy miben fejlődhetne még a Bulika!

 [appstore id=”1329941541″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Perfekt! Egyszerű, átlátható, lényegretörő, igényes grafikájú, sallangmentes app! És végre nem csak Budapest! Gratulálok!

  2. egyszeru, de nagyszeru, nagy piros pont! csak annyi kerdesem lenne, hogy mi alapjan huzza be az adott esemenyeket fb-rol? mitol fugg, hogy hany event, vagy hogy meddig kerul bele?

  3. Nagyon tetszik!! Viszont nekem nem nyitja meg az eventet csak magát a facebookot (X 11.3)

  4. Köszönjük a visszajelzéseket és a Szifonnak a remek cikket! Jó bulizást kívánunk mindenkinek!

  5. @WiC0:
    Szia!
    Köszönjük a visszajelzést, javítjuk! 🙂

  6. @adamboc:
    Szia!
    Azokat az eventeket mutatjuk az app-ben amik vagy a következő 5 napban kezdődnek (nem feltétlen 5 egymást követő nap), vagy még nem értek véget.


Add a Comment