iKiegészítők – 20%-os OTAO és XPRO kedvezmény

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készülékeink védelme sarkalatos dolog, hiszen nem szeretnénk, hogy patika állapotukat elveszítsék és hamar ütött-kopottakká váljanak. Hordozható Apple készülékek esetén két dolog szokott szóba jönni: egy jó tok és egy fólia.

20% kedvezmény minden OTAO és XPRO fóliára és üvegfóliára

Sokak ódzkodnak a tokok használatától, mert azzal a készülék veszít az eredeti szépségéből és sokkal vastagabbá válik és nem azért veszik, hogy rejtegessék valamiféle tokban. Ők esetleg egy jó üvegfóliát tesznek a készülékükre, de van aki még ezzel se foglalkozik. Vannak olyanok, akik viszont a teljes biztonságra mennek, nem bízzák a véletlenre a dolgot és egy jó tok és fólia kombóval vértezik fel készüléküket.

Most nem a tokokról szeretnék írni, mert az egy igazán hosszú téma lenne, hiszen az elegáns bőrtokoktól a mindent kibíró, igazán vastag monstrumokig ezerféle változat kapható, viszont fóliákból csak pár említésre méltó fajta és márka van. Most ráadásul az iKiegészítők.hu-s srácok egy remek, 20%-os kedvezménnyel kínálják az összes OTAO és XPRO fóliát és üvegfóliát. Nézzük is meg, mit tudnak ezek!

Az iKiegészítők weboldalán többféle fólia és kijelzővédő üveg is megtalálható. A klasszikus, csak karcoktól védő fóliák is megvásárolhatóak, bár én egyértelműen az üveg változatra esküszöm, de akinek az vastag és nem félti az kijelzőjét az ütésektől, annak bátran tudom ezeket is ajánlani. Aki viszont az üveg változaton töri a fejét, annak van akár 0,2 mm vastag is, de a legtöbb a megszokott, 0,33 mm-es vastagsággal “dolgozik” és mindegyik 9H keménységű. Van olyan, aminek a kijelző tényleges területén túl nincs színezett része, és olyan is, amelyiknek van. Női olvasóinknak (vagy párjuknak ajándékötletnek) tudom ajánlani a Diamond verziót, ami apró, gyémántként sziporkázó csillámjainak köszönhetően ékszerhatásúvá teszi a készüléket. Aki viszont azt szeretné, hogy ne láthassa bárki, hogy mit néz épp a telefonján, annak a Privacy verzió lehet hasznos, ami 30 fokkal csökkenti a betekintési szöget, így aki mellettünk áll a villamoson, nem láthatja, hogy mondjuk épp jó csajokat nézünk az Instagramon. Ráadásul ezek a fóliák nemcsak iPhone-okra érhetőek el, hanem iPadekre is, de még az Apple Watch se maradt ki a sorból.

Természetesen az akció nemcsak az fóliákra és üvegfóliákra vonatkozik, hanem minden OTAO és XPRO termékre, vagyis még akár tokokra is, ezért érdemes rendesen átlapozni az iKiegészítők.hu kínálatát!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Épeszű ember nem ad ki 6-7-8 ezer forintot üveglapokra, mikor Aliról ugyanazt a minőséget meg tudja rendelni 2-8 dollárért, ugyanez igaz a tokokra is. 🙂

 2. Még mikor megjelent az Iphone X-em akkor vettem egy 3D teljes kijelzővédő üveget és mostanára a szélétől bejött a levegő és foltokba rettentő ronda !
  Garancia van ezekre és mennyi és mire és csak abban az esetben ha ők teszik fel / Székesfehérvári vagyok, csak ezért menjek fel Pestre /?
  Esetleg a Hungexpon az AMTS-en kint lesznek ?

 3. Xpro 3D üvegfóliám van iPhone 8-on és borzalmas, ugyanis a kijelző két oldalából letakar kb 1-1 mm-t, olyan vastag a színezett kerete. Ezek ugyanis már nem átlátszóak. Egy csomó alkalmazásban nem látszanak információk, de pl. még a gyári billentyűzet sem látszik teljesen, vicc. Most veszek egy 5D lapot, attól többet várok.

 4. @Krisztián: Xpro volt a X-emen eloszor, 2 nap utan cipokotes kozben leejtettem (kb 3,5 cm rol) telefonon egy karc sem, de a kijelzo ‘vedo’ 4 be tort. Irtam nekik kulonbozo helyeken, persze semmi reakcio. Xpro a leghitvanyabb mint vedofolia gyarto es mint ceg amit csak el tudok kepzelni.
  Senkinek sem ajanlom!!!!

 5. Van fekete a kornyezetemben, nem kopik, nem karcolodik. Ellentetben az ezusttel ami eleg konnyen szedi ossze a karcokat, viszont a jo hir, hogy le lehet polirozni. A feketet viszont nem, ha az kopik, vagy karcolodik akkor ugy marad.

 6. @Agent_H: Ez jó hír, köszi szépen! Csak mert ha nem lesz SE2 akkor lehet veszek egyet és csak a fekete jöhet szóba és ha a 4-esem a mai napig karcmentes, pedig 2 évig intenzíven használtam, majd a köztudottan kopós i5 black is 2 évet húzott ki nálam és karcmentesek, akkor talán ez is fogja bírni, csak az i5 féle kopást ne produkálja (nem az enyémről beszélek), mert nem tenném tokba ha nem muszáj csak egy bújtatós bőrbe. Az i4-et az antenna miatt kellett egy Moshiba tartani, az i5-öt a kopása miatt, az SE-t mert a fém hátlap csúszik mint a rossznyavaja és keskeny is a kezemben, ez meg végre pont méret lehet s üveg hátlappal nem csúszós mint a fém. Csak még megvárom jön-e vagy sem a kicsinek vmi jó utódja.
  Talán rúg az apple a konkurenciába vmi ütőssel ebben a méretben. (SE)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!