fbpx Skip to content

A Parkl egy új magyar fejlesztés, amelynek a segítségével (első körben Budapesten) olyan parkolóházakat, parkolóhelyeket is megtalálhatunk, amik “nincsenek a térképen”.

Parkl - Budapest parkolás

A magyar cég egy olyan terhet vett a vállára, ami mindennapi probléma a fővárosban, és tényleg, szinte alig találunk parkolóhelyet a belvárosban. Sokszor a parkolóházakra is ráférne egy frissítés, mert a jegyekkel való szenvedés, kihajtás már őskori módszer. A Parkl ezt is megoldotta, hogy hardvert ad a parkolóházak számára, amivel nem kell parkolójegyet kérni, aprót bedobálni, pusztán 2 gombnyomás, és már nyílik is a sorompó. Ez nem csak az autósoknak, hanem a parkolóházaknak is egy hatalmas újítás. Nézzétek meg Handrás videóját erről.

Tehát itt nem csak egy egyszerű parkolóhelyet kereső alkalmazásról van szó, hanem ezzel fizethetünk, információt kaphatunk az adott parkolóházról is, nem mellékesen egységes áron vehetjük igénybe őket. A parkolóházak folyamatosan csatlakoznak a céghez, így idővel minden bizonnyal több funkciót kapunk majd, addig is töltsétek le az appot és használjátok!

[appstore id=”1187301023″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Egy hete tesztelem de az a keves parkolo ami tud fogadni mindig foglaltat jelez !

  2. @mrisz: gondolom sokszor a modszer az hogy akie a garazs akkor tud fogadni autot ha eppen o nincs ott (vagyis az autoja)..

  3. Érdekes név. A park már foglalt volt? 😀

  4. @kchris: szerintem ha nem vagy lusta vegignezni a videot akkor rajossz , hogy a valaszod szepen szolva helytelen .


Add a Comment