Magyar fejlesztés: Parkl, avagy parkolj kényelmesen és gyorsan

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Parkl egy új magyar fejlesztés, amelynek a segítségével (első körben Budapesten) olyan parkolóházakat, parkolóhelyeket is megtalálhatunk, amik “nincsenek a térképen”.

Parkl - Budapest parkolás

A magyar cég egy olyan terhet vett a vállára, ami mindennapi probléma a fővárosban, és tényleg, szinte alig találunk parkolóhelyet a belvárosban. Sokszor a parkolóházakra is ráférne egy frissítés, mert a jegyekkel való szenvedés, kihajtás már őskori módszer. A Parkl ezt is megoldotta, hogy hardvert ad a parkolóházak számára, amivel nem kell parkolójegyet kérni, aprót bedobálni, pusztán 2 gombnyomás, és már nyílik is a sorompó. Ez nem csak az autósoknak, hanem a parkolóházaknak is egy hatalmas újítás. Nézzétek meg Handrás videóját erről.

Tehát itt nem csak egy egyszerű parkolóhelyet kereső alkalmazásról van szó, hanem ezzel fizethetünk, információt kaphatunk az adott parkolóházról is, nem mellékesen egységes áron vehetjük igénybe őket. A parkolóházak folyamatosan csatlakoznak a céghez, így idővel minden bizonnyal több funkciót kapunk majd, addig is töltsétek le az appot és használjátok!

Parkl
  • Parkl
  • Méret: 106.03 MB | Verzió: 1.16.1.511
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!