fbpx Skip to content

Az elkövetkező két hétben (február 25-ig) az iPhone 6 tulajdonosoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy kedvezményes áron cseréljük a meghibásodott, betört előlapot (érintőüveget, LCD-t, képernyőt, kijelzőt, mindegy hogy hívjuk mind-mind ugyanazt jelenti). A javítás nagyjából egy órát vesz igénybe és természetesen erre is 6 hónap garanciát vállalunk.

Szervizünk fennállása óta valószínűleg ezt a kijelzőtípust cseréltük a legtöbbször, az pedig több mint valószínű, hogy mi cseréltük a legtöbb ilyet Magyarországon. Ezek után nem tűnhet nagyképűségnek, ha azt mondjuk, értünk hozzá. Egyszerű javításnak tűnik, de a nehézségét nem a javítási folyamatban kell keresni.

A piacon lévő kijelzők minőségi problémái komoly gondokat okoznak a vásárlóknak, ár alapján sajnos már nem lehet egyértelműen dönteni. Forgalomban van nagyjából 10 féle kínai kijelző, mindegyiket más problémára fókuszálva gyártották. Sajnos tipikus kínai szokásként egyik sem igazán sikerült tökéletesre. Van, amelyiknél a keret kiáll a telefonból, vagy épp a kijelző színhelyességével vannak komoly gondok, de a hiba sokszor ott jelentkezik, ahol mi biztos nem is számítanánk rá. Egy komoly szerviz nem engedheti meg magának, hogy ilyenekkel dolgozzon, mert így nem lennének visszatérő vásárlóink. Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag gyári érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű darabokat.

A választás nehézségét levesszük tehát vásárlóink válláról. Ha bíztok bennünk, megkapjátok a legjobb minőségű alkatrészeket, ráadásul akcióink ideje alatt a lehető legjobb áron kínáljuk a cserét. Végül is így van csak értéke egy szervizakciónak, nem igaz? Az akcióval kapcsolatban látogassatok el az iSamurai weboldalára.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment