fbpx Skip to content

Az Apple gyakran bővíti a kiegészítői kínálatát, és ezúttal az Apple Watch sportszíjak, valamint az iPhone X szilikontokok gazdagodtak új színekkel.

LTE Apple Watch Series 3

Az utóbbi időben a vállalat nagy hangsúlyt fektetett a kiegészítők gyártására is. A tokokat, valamint a szíjakat nagy színválasztékban érhetjük el, köszönhetően annak, hogy az Apple általában évszaktól függően vagy más tematika szerint mutat be új színeket.

Az Apple Watch sportszíj palettája három új színnel bővült. Eddig többek között kobaltkék, fekete, fehér, rózsakvarc, piros, rózsavörös, ködszürke színek közül válogathattunk, azonban mostantól fahéjnarancs, sötét türkiz, halványfehér és vakusárga sportszíjakat is vásárolhatunk. A fahéjnarancs szín pedig egyébként utalhat akár a karácsonyra is. Már így is nagy választékot kapunk színek terén, azonban nem kizárt, hogy az Apple az ünnepek közeledtével tovább bővíti a kínálatát. Az új és a régebbi színű szíjak is egyaránt 17.990 forintba kerülnek, és megvásárolhatók az Apple hivatalos oldalán.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező fluoroelasztomerből készült sportszíj tartós és erős, mégis meglepően puha. A kellemes tapintású anyag elegáns viselet, és nem irritálja a bőrt. Innovatív, bújtatós rögzítője nagyon kényelmes. A többi Apple Watch-szíjhoz hasonlóan ezt a modellt is bármelyik passzoló méretű Apple Watchcsal használhatod.

Az iPhone X szilikontokok is hasonló színekkel bővültek. Szintén megtalálhatjuk a színválaszték között a fahéjnarancs, valamint a vakusárga színeket, de továbbra is válogathatunk a régi színek közül, mint például a kozmoszkék, a piros, a rózsakvarc vagy éppen a fekete. A tokok megvásárolhatók az Apple hivatalos oldalán.

A szilikontok egyébként szépen követi a hangerőgombok, az oldalsó gomb és a telefon íveit, így nem érződik vastagabbnak a készülék. A tok belső oldalán puha, mikroszálas bélés védi az iPhone-t, a szilikon anyagú, selymes tapintású külső felülethez pedig jó hozzáérni. Ráadásul soha nem kell levenni a készülékről, még a vezeték nélküli töltéshez sem.

Neked melyik tetszik?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. A felső képen levő szíj, aminek az oldalán kék csík van, az nem kapható? Én nem találtam eddig a választékban.


Add a Comment