fbpx Skip to content

Megérkezett a karácsonyi szezon! Ezt talán csak annak újdonság, akinek eddig nem tűnt fel a karácsonyi díszvilágítás a plázákon, nem járt műanyag fenyőkkel telezsúfolt hipermarketben, vagy nem találkozott olyan, random helyeken felbukkanó karácsonyi díszekkel, mint például az iroda büféjében megjelenő indokolatlan rénszarvas (vagy IKEA fenyőkecske).

Ha te is azok közé tartozol, akik még csak most kezdenek a karácsonyi ajándékokon gondolkozni, akkor az alábbi tippjeink kifejezetten neked szólnak!

Star Wars-os kiegészítők

Ha nem is vagy hatalmas Star Wars fan, akkor is biztosan hallottál már róla, hogy az elmúlt években a Disney minden karácsonykor új filmmel örvendeztette meg a rajongókat. Nem lesz ez másként idén sem. December megint minden a jedikről és a sith-ekről fog szólni, így ha a megajándékozni kívánt is a rajongó tábort erősíti, akkor egy rohamosztagos, vagy egy R2-D2 adatkábellel, esetleg egy alkalmazással irányítható BB-8 droiddal nem lőhetsz mellé.

Spehero Star Wars BB-8 alkalmazással irányítható droid

Fitness kiegészítők

A tudatos életmódot folytatók számára ezek az eszközök igen hasznosak, mivel jelentősen megkönnyítik a mindennapi életüket. Egy pulzus és aktivitásmérő karkötő segíthet nyomon követni, hogy teljesítetted-e a napi kitűzött mozgás mennyiséget, ami a fogyni vágyók számára rendkívül értékes információ. Az okos kulacsok segítenek, hogy az előre kiszámolt folyadék mennyiséget biztosan elfogyasszák, ami egyébként sokkal nehezebb feladat, mint az elsőre gondolnánk.

Az Apple Watch-hoz kapható lélegző sportszíjak pedig kényelmessé teszik a kedvenc órád viselését edzés közben is. A különleges igényű családtagok számára vérnyomás és vércukorszint mérőt is találsz okos kivitelben, melyek eredményei applikáció segítségével nyomon követhetőek, így az orvosi vizsgálatokat megkönnyítő, óramű pontos eredményekkel rendelkezhet a tulajdonos.

Mobiltokok

Mi jellemző az iPhone tulajdonosokra egyaránt? A féltő gondoskodás, amivel óvják a készülékeiket. A kijelzővédő fóliák és üvegek az első védelmi vonalat képezik minden telefonnál, így ezzel szinte lehetetlen mellé lőni, bár ezekből is rengeteg verzió létezik. Ütésálló, fényes és csillámos, betekintésgátló, esetleg fekete vagy fehér szilikon széllel ellátott, tehát van miből válogatni karácsonyra. A második védelmi vonal, amivel pedig gyakorlatilag minden telefon tulajdonos rendelkezik, így ajándéknak is tuti befutó, az a telefon tok. Ha ütésálló tokot keresel, számíts rá, hogy a felépítésük már eleve kicsit férfias, ezért mi odafigyelünk rá, hogy nőiesebb megjelenésűt is találj a készletünkben, Spigen tokokból például rozé arany és rózsaszín árnyalatút is vásárolhatsz nálunk.

Apple Watch szíjak

Ezt a kategóriát már korábban is említettük, de úgy gondoltuk, hogy van még benne a lélegző sport szíjakon kívül is potenciál. Hiszen az Apple Watch-nak pont az a szépsége, hogy a stílusodnak és az alkalomnak megfelelően alakíthatod a kinézetét a megfelelő szíjakkal. Így hordhatod ugyanazt az órát egy üzleti megbeszélésen elegáns és visszafogott, tengerészkék bőrszíjjal, majd lazíthatsz a stílusodon azzal, hogy a délutáni randira élénk színű, szövött műanyag szíjra váltasz, és az esti edzésen sem kell lemondanod róla, csak cseréld a szíjat egy pezsdítő neon színű lélegzőre.

A variálhatóság egy trend-tudatos hölgy esetén még fontosabb szerepet kap, hiszen idén a púder az új fekete és ki tudja mit hoz a 2018-as év. Ezért a rózsaszín fémszíjjal, esetleg egy különlegesebb pezsgő arany milánói szíjjal biztosan nem lőhetsz mellé.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment