fbpx Skip to content

A karácsonyi videó után most ismét az iPhone X-é a főszerep. Négy új reklámot adott ki az Apple a készülékkel kapcsolatban, és ezeknek a nagy része a Face ID-val avagy az arcleolvasóval foglalkozik.

Animoji karaoke az Apple reklámjában – próbáld ki te is!

Az első videó arról szól, hogy a Face ID minden egyes belépéskor eltárolja az arcunk 3D-s lenyomatát, így mikor az arcunk valamely része megváltozik, azonnal frissül és a következő belépésnél már sokkal jobban és gyorsabban felismer minket. A másodikban láthatjuk, hogy sötét sem probléma a Face ID-nak, a harmadik videó pedig általánosságban mutatja be. Az utolsó reklám pedig már az animojikról szó, pontosabban arról, hogy azokkal énekelhetünk, és egyfajta karaoke-t is készíthetünk az ismerőseinknek videó formájában. Bár hivatalosan csak 10 másodpercig vehetjük fel ezeket. A videók után tippet adunk arra, hogy hogyan vegyél fel több perces karaoke számot egy alkalmazás segítségével.

Hogyan készíts Animoji karaoke-t?

Ahhoz, hogy több mint 10 másodperces klipet készíthess, egy speciális alkalmazásra van szükséged, ami sajnos az App Store-ban nem érhető el. Az AnimojiStudio olyan privát framework-öt tartalmaz, ami miatt sosem engedélyezné hivatalosan az Apple az alkalmazás megjelenését. Az alábbi lépések segítségével telepítheted.

Első lépésként töltsd el innen a Cydia Impactor nevű alkalmazást a számítógépedre – nem kell, és nem is fogja jailbreakelni a készüléket. Ezután töltsd le innen az AnimojiStudio_v1.2.ipa-t.

Második lépésként kösd össze a számítógéppel az iPhone X-et, majd pedig indítsd el a Cydia Impactort, és húzd rá az AnimojiStudio IPA-t az alkalmazásra.

cydia-impactor-mac-04

Ekkor felugrik egy ablak amiben az Apple ID-at kéri. Add meg neki az email címedet, majd pedig a jelszavadat. A jelszó megadása után a Cydia Impactor elvégzi a dolgát, lekéri a tanúsítványt az Apple-től, aláírja az appot, és megjelenik a készülékünkön az alkalmazás ikonja. Mielőtt azonban elindítanánk, lépjünk be a Beállítások / Általános / Profilok és Eszközfelügyelet alá, ahol engedélyezzük a saját profilunkat.

 

Ezután már vígan használhatjuk az AnimojiStudio-t egészen 7 napig, amikor is újra kell telepítenünk, hacsak nem fizetős fejlesztői fiókkal írtuk alá. Az AnimojiStudio képes a Spotify-ról is elindítani zenét, így tényleg csak ki kell választanunk egy számot és már indulhat is a karaoke! Bővebben ide kattintva olvashatsz az alkalmazásról, és ne felejtsd el, hogy az iPhone X ne legyen némítva!

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. “Ekkor felugrik egy ablak amiben az Apple ID-at kéri. Add meg neki az email címedet, majd pedig a jelszavadat.”

    Ez most komoly? Esetleg még arra is biztathatnátok az olvasót, hogy a fészbukra is írja ki.

  2. @gusty: Mi a baj ezzel? Egy teljesen megbízható eljárásról van szó, megbízható az alkalmazás fejlesztője is. Ezen felül pedig kétlépéses hitelesítés esetén generálhatunk jelszót is, tehát még biztosabbá tehetjük az alkalmazás telepítését.

  3. @gusty:
    Sziasztok,.., A cikk elfelejtette megemlíteni, hogy az Apple ID kezelés menüpontra kell belépned. Itt az ALKALMAZÁSSPECIFIKUS JELSZAVAK
    Jelszó létrehozása menüpont alatt tudsz generálni jelszót !
    ( egyébként a folyamatban a Cydia Impactor alkalmazás a login után csak evvel a jelszóval telepít, nem pedig a hivatalos ID jelszavával )
    Tökéletesen és biztonságosan működik ! 🙂


Add a Comment