fbpx Skip to content

Karácsony közeledtével nagyon sokan váltanak újabb Apple eszközökre. Ilyenkor szinte mindenkiben felmerül a szokásos kérdés, hogy a használt iPhone vagy MacBook készülékét valakinek odaajándékozza vagy esetleg eladásra kínálja.

Almapiac nyereményjáték

A nagy becsben tartott, használt Apple készüléked másnak még nagy érték lehet, így egy-egy típusváltáskor mindenképpen megfontolandó a lecserélt eszközöd továbbértékesítése, ráadásul akár értékesítesz, akár vásárolsz, most ezzel még nyerhetsz is! Az Almapiac.com Apple apróhirdető portál ingyenes apróhirdetési lehetőséget biztosít bárkinek, aki szeretett iPhone, iPad, Mac vagy Apple Watch termékét szeretné gyorsan eladni!


Amennyiben nem eladni, hanem vásárolni szeretnél, akkor is egy jó alternatíva lehet az Almapiac.com, hiszen több száz új és használt Apple termék közül válogathatsz! Ha biztosra szeretnél menni a vásárlásnál, akkor keresd a  jelzést, hiszen ez azt jelenti, hogy az Almapiac.com által ellenőrzött eladótól vásárolsz!

Most egyetlen Apple apróhirdetés feladással vagy Apple termék vásárlással nyerhetsz egy új iPhone SE-t!

A nyereményjáték részletei:

Első lépésként lájkold az Almapiac Facebook oldalátmásodik lépésként tölts fel egy Apple apróhirdetést az oldalukra!

Ha nincs eladó Apple terméked, vásárlással is nyerhetsz. Amennyiben vásároltál az oldalukon, kattints a “Vásároltam” gombra és töltsd ki az adatlapot!

A nyereményjáték időtartama: 2017.11.16-2017.12.12. valamint a további részletei: https://almapiac.com/nyeremenyjatek

Sok szerencsét kíván az Almapiac.com!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment