fbpx Skip to content

A szerencsésebb felhasználóknak már két hete ott lapul a zsebükben az iPhone X, de sokaknak még heteket kell várnia rá. Az ismertebb, szélesebb körben használt alkalmazások jó része már támogatja az új kijelzőméretet, de rengeteg van, ami még nem, köztük a Spotify se készült el az új készülék startjára a frissítéssel.

2012-ben az iPhone 5 megjelenésével valamelyest hasonló helyzet állt elő, bár akkor a fejlesztők is csak a készülék bemutatásakor találkoztak a megnyúlt kijelzőmérettel és akár hónapokig két vaskos fekete sáv közt kellett használnunk az appokat. Az iPhone X esetén is sok alkalmazás még nem frissült az új méretre, ami erősen rontani tudja felhasználói élményt.

Nem vagyok fejlesztő, grafikus vagyok, de ahogy elnéztem az eddig iPhone X-re optimalizált alkalmazásokat, nem láttam semmi olyat durva újítást, ami azt indokolná, hogy teljesen újraírják az új kijelző miatt az alkalmazás kinézetét és vezérlését. Az appok hasznos területe az 5,8”-os kijelzővel érdemben nem lett nagyobb, csak meg kell oldani, hogy a Home sáv és a felső belógó körül jól nézzen ki az app. Alacsony költségvetésű, régen frissült alkalmazásoknál még érthető, hogy a frissítés nem jelent meg az App Store-ban, sőt, lehet még nem is készült el, de az olyan nagy neveknél, mint a Spotify vagy a Google Maps, nem értem, miért nem lett kész a készülék startjára.

Szerencsére az előbbi a napokban megkapta a hőn áhított frissítést és végre kihasználja az új OLED-kijelző adta lehetőségeket. A Spotify legújabb verziója az iPhone X támogatáson és hibajavításokon túl nem hoz semmi újdonságot, csak végre nem néz ki rosszul az Apple legújabb és jelenleg legjobb telefonján. Sajnos a Google Maps-re és rengeteg más alkalmazás frissítésére még várnunk kell.

Te melyik app iPhone X támogatását várod a legjobban?

[appstore id=”324684580″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. A szifon app sem készült még el. Ellenben a google-nek már sok alkamazása igen

  2. @stei: A Szifon app már elbírálás alatt van az Apple-nél, így napok kérdése. 🙂

  3. Fasza, cserébe döglődik a Chromecast támogatás, folyamatosan elveszti a szinkront… gratula! Továbbá nem jelenik meg nekem ikon hogy más eszközök is elérhetőek a közelben, pl Apple TV vagy Chromecast. Nekem az Ultra van, másnak is vacakol ez?

  4. Mán ideje vóóóót????

  5. Kedves iPhone X tulajos tarsaim ! Eszrevettetek ez a kis csuda szerkezetben azt a tulajdonsagot amit eszrevettem de eddig meg sehol nem olvastam rola miszerint ha hivnak a beallitott hangeron csorog a telefon mindaddig mig meg nem latja a szemedet vagy az arcodat a keszulek minek hatasara lentebb viszi a hangerot ! Ez is meger egy bekezdest ! Es megannyi erdekes kis tudas van mirol meg nem olvastam egy sort sem sehol de a napi hasznalat soran ujra es ujra meglep az X . Nekem nagyon a szivem csucske lett!

  6. Ezt eddig még nem vettem észre de nem is volt rá lehetőség mert mindig némán van a telefonom mert az Apple Watch jelzi hogy ha van hívás rezgéssel de majd azért kipróbálom valahogy.

  7. @mrisz: igen, volt is szó erről korábban, hogy lejjebb veszi az értesítések hangerejét, hiszen úgyis épp a készüléket nézed, tehát látod.

  8. Akkor bocs elkerulte a figyelmem . Mindenesetre nagyon kellemes meglepetes volt es mindig van valami kis aprosag amit eszre veszek hasznalat kozben . Na ezeket a dolgokat nem fogjak atelni a fikazo emberkek akik nem valtanak esetleg meg csak nem is  kedvelok ! Ugyan az ara sok de remek termek . Persze a sok is relativ mert ugye 270000 ft mindjart nem is olyan veszes ha az USA arakat nezzzuk .

  9. A szifon is végre iPhone x kompatibilis ????

  10. @boga77: Elfogadta az Apple 🙂

  11. @Andoro: nekem 2-es cc-m van otthon, este kipróbálom

  12. Srácok! Nem megy az órámon a 3D touch.
    Van valakinek ötlete? 4.2 után behalt..:(

  13. Basszus fent van még a béta profil????????
    Akkor lehet ez a baj…
    Köszi a választ …


Add a Comment