fbpx Skip to content

A Twitteren sorban jönnek az újabbnál újabb animoji videók, amikben a felhasználók próbálgatják az iPhone X ezen képességét.

iPhone X Animoji Karaoke

Alig 24 óra után pedig valaki felfedezte, hogy a népszerű zenéket imitálni lehet az állatokkal, és ezt végül elnevezték animoji karaoke-nak. Az alábbi videók magukért beszélnek, így nem is szaporítanám a szót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

44 Comments

  1. Nagyon beteg de marha jók

  2. Nahát ez annyira kell mint egy hagyadt bukkant….

  3. @Nrbrtbgg: “hagyadt bukkant…” ez mi is voltaképp? 🙂 Ne haljak már meg hülyén! 😀

  4. Ez most hogy? Eltatogjak es e helyere teszik fel az eredeti zenet?

  5. Igen

  6. Megérett a világ a pusztulásra ismét. ????
    ????????‍♂️ kibírom nyomjátok csak. #fejcsovalvarohoges

  7. @White64GB: Látod ha már eléggé felkészült lenne az oldal az újdonságokra akkor ezt akár animoji-ban is kifejezhetted volna! 😀

  8. Azon kívül, hogy jópofa, meg technikai vívmány nem sok értelme van.Bizos van olyan korosztály aki majd megőrül érte, de nem én leszek az????

  9. Akkor lenyegeben mondhatjuk azt hogy az emberek tobbsege akik sorba allnak a keszuleket ezert a hulyeseg miatt allnak sorba. Biztos vagyok benne hogy 99% nem is tudja hogyan kell hasznalni a keszuleket. A lenyeg hogy lehet rajta ilyeneket csinalni es akkor vegyuk mert menok vagyunk. Nekem nagyon nem hianyoznak ezek es merlegelve csereltem le az iPhone 6s keszulekemet egy iPhone 8 Plus keszulekre. Az iPhone X keszulekkel jatszanak a gyerekek. A felnotteknek ott a 8 – 8 Plus :).

  10. @f.istvan:
    Ha neked ez jött le a fentiekből az baj, de ne máshol keresd!
    Ezek fényében akkor nincsen gondolom iwatch sem a tulajdonodban, mert abban meg van két számlap ami bemondja az időt ha hozzáérsz és az egyiken Miki egér van a másikon meg a párja a Minni egér. A fiam pl imádja a 100e+ -ba kerülő órán ezeket, én feleslegesnek tartom. (21hónapos a fiam 🙂 )

  11. Én továbbra is azt mondom, ez messze elmarad a konkurensektől. Továbbá nem értek egyet a cikkel, hogy a face ID lenne benne az egyetlen innováció, mert szerintem pont az nem az, mert az csak egy sima parasztvakítás. Az innováció ebben a készülékben kizárólag a kijelző, illetve a chip (ami meg valójában processzor, nem tudom miért nem így nevezik, de végül is tök mindegy, hívhatnánk töklámpásnak is, ha tudjuk, hogy ugyanazt jelenti), amiket meg a konkurencia gyárt. 🙂 Ez a legnagyobb röhej benne igazából. És ezért röhejes is amikor a kijelzőt, tudást az S8-akhoz meg Note 8-akhoz hasonlítjátok a cikkben, hiszen ugyanaz a gyártója mindegyiknek, lévén az almának még azóta sincs saját gyára. (Na jah, a semmire se jó Campus2-t sokkal jobban lehet hypolni mint egy gyárat.) Nyilvánvaló, hogy a Samsung az almának sem fog jobb technológiával készült kijelzőket előállítani, mint saját magának, ez tök alap. Ráadásul ha megnézitek csak az adatokat, még az immáron több mint fél éves s8 kijelzője is többet tud mint az iX kijelzője. Az iX 1125×2436 felbontású és 458 ppi, az s8 pedig 1440×2960 felbontás mellett 570 ppi tudású. Itt meg lehet nézni:
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php
    https://www.gsmarena.com/apple_iphone_x-8858.php
    Szóval maradjunk abban, hogy az s8 kijelzője a jobb. De ettől függetlenül, az üdvözlendő, hogy végre áttértek OLED-re és hogy végre a kijelző méretei normálisak lettek a készülék méreteihez képest. Így jó 3 év után beérték a konkurenciát ebben. Nem mondhatnám, hogy túl gyorsan kapcsol az alma. 🙂
    Ami meg a “bionic chip” gyorsaságát illeti, engem igazán az sem győzött meg. Itt összehasonlítják 1:1-ben egy Note 8-al a gyorsaságát:
    https://www.youtube.com/watch?v=OG3W3QGnQos
    Az egyetlen amiben igazán nagyot domborít az a bekapcsolás, mert ja, abban tényleg láthatóan gyorsabb a Note-nál. Az összes többi esetben hajszálnyi a különbség, illetve van ahol még lassabbnak is mutatkozik. És hangsúlyoznám, hogy mindezt úgy, hogy a note 8 kijelző felbontása nagyobb! Tehát sokkal több számitást kell elvégeznie, mint ugyanannál az esetnél az iX-nek! Szóval maradjunk abban, hogy az a hatalmas gyorsaság a konkurenciához képest nem is olyan hatalmas, sőt…. inkább semekkora sem. Mindössze annyi történt, hogy kisebb felbontás mellett, bizonyos helyzetekben, utolérte néhol a nagyobb felbontású konkurenciát. De hogy nem lett jobb, az kiválóan látható a valódi teszten.
    A kijelzőn fölül belógó csík engem zavar. Nyilván van akit nem, nem tudom, de szerintem ez nagyon gáz így. Lehet, hogy egyedi lett tőle a készülék, de egyszersmind csúnya és zavaró is.
    Megváltozott az előlapja? Márhogy mitől? Hogy eltűnt alulról-fölülről az amúgy eddig se jó semmire hatalmas üres sáv? Hát bocsi, hogy ettől nem esek hanyatt. Ha ettől valaki szerint alapvetően megváltozott volna az előlapja, akkor ja, igen, alapvetően megváltozott. 😀
    Face ID: Ez egy parasztvakítás. Valójában az arcfelismerés nem jó azonosító eszköz, hiszen az arcunk megváltozhat, sőt, folyamatosan változik is. Az emberek orra pl. életük végéig növekszik. De mondhatnám, hogy ráncaink keletkeznek, vagy ha valaki megbetegszik akkor is megváltozhat az arca, esetleg ha vénásan szteroiddal kezelik az illetőt, akkor meg teljesen át is alakul és folyamatosan történhetnek változások rajta a kezelés alatt, hónapról-hónapra is, vagy ha megvernek valakit és feldagad az arca, stb…. és még sorolhatnám. Szóval biometrikus azonosításra olyan dolgok alkalmasak, amelyek nem változnak és nem is változtathatóak sosem egy embert egész élete folyamán elkísérnek. Ilyen pl. az ujjlenyomat, vagy a retina lenyomat, esetleg végtagi véna térkép, fül lenyomat (bár bizonyos körülmények közt ez is változhat, de úgy és olyan gyorsan nem mint pl. az arc), vagy járás és mozgás azonosítás, DNS azonosítás, stb…. Nem véletlen, hogy a bűnelkövetőket is ujjlenyomatról azonosítják, valamint az sem, hogy a szupertitkos épületekbe is retina azonosítók vannak és nem arc azonosítók. Arról nem is beszélve, hogy milyen nehézkes. Ha nem hajolok a kijelző fölé, akkor nem tud azonosítani, ami szerintem óriási hátrány pl. egy ujjlenyomat azonosítással rendelkező készülékkel szemben. Ha leteszem az asztalra, akkor folyton fölé kell majd hajolgatnom? Vagy beirkálnom a kódot? Ugyanmár….nevetséges….
    Ezek a “suhintásos” dolgok meg egyszerűen borzalmasak. Azon túl, hogy meg kell szokni, rengeteg esetben nem azt csinálja, amit az ember szeretne, mert jaj, kicsit arrébb helyezte az ujját mint kellett volna…. Pffff…. Lassan kézjelekkel kell majd kommunikálni az alma készülékekkel. Röhej…. Plusz egyes elemek most felülre kerültek, amik eddig alulról voltak előhívhatóak. Ugyan már…. kéne egy navi menü – lehetőleg alulra – ami mindent megoldana rendesen.
    Súly: Ez egyszerűen borzalmas. Mivel acélból van a kerete és nem aluból mint eddig, a súlya lényegében nagyobb lett, mint a tőle nagyobb méretekkel rendelkező s8-é. Hogy ez miért kellett egyébként, azt sem értem, hiszen ettől még ha leejtik, az üveg elő és hátlap miatt ugyanúgy eltörik, sőt, talán még jobban a méretéhez képest nagyobb súlya okán. Na ja, ha épp az oldalára esik, akkor jobban bírja…. Ez volt a cél? Ezt egyszerűbben is elérhették volna úgy, hogy a súlyt is megőrzik, titánnal. És akkor még az árára se mondanám azt, hogy túl van árazva.
    Így viszont azt mondom, hogy nagyon is túl van árazva! Az alma termékekről eddig is tudható volt, hogy a hypeolás miatt fölöslegesen magasak az áraik, de ez most kiütötte a plafont…. Szerintem pokolian nem éri meg az árát.
    IP67 maradt. Amin meg azért csodálkozom, mert az AppleWatch esetében ezen már régen túlléptek. Egy ilyen drága készülék esetében minimális, hogy elvárható lett volna ettől jóval nagyobb por illetve víz elleni védelem.
    De a legrosszabb az egészben szerintem, hogy bár most különösen lehetett volna rá lehetőségük a “teljes ráncfelvarrásra” hivatkozva, mégsem tették, hogy az alma által szándékosan meglévő blőd, semmire se jó “szemléletből” eredő butaságokat kiküszöböljék, javítsák, ám ezt mégsem tették. Ezek olyanok, mint pl. hogy felül vannak a navigációs lehetőségek és nem alul, ahol sokkal kényelmesebb lenne, hogy nem lehet mp3-t csengőhangnak betenni, hogy nem lehet semmit a készülékre tölteni, csak iTunes segítségével, hogy a bt. nem kommunikál csak másik alma készülékkel, hogy a térképük valójában egy csillivilli de egyébként semmire se jó vacak, hogy az email programjuk se használható normálisan, hogy a naptár is jócskán elmarad a konkurenciától, hogy a kontaktoknál továbbra sem látszanak a fényképek, csak a kedvenceknél, hogy végre eltüntetik a store-ból a rengeteg kamu programot, hogy végre lehetne hívást rögzíteni stb….stb…. Ezeken kellett volna inkább javítani meg helyrehozni, sokkal több értelme lett volna mint bármi másnak.
    Tehát összefoglalva, ha valami miatt érdemes is megvenni, az a nagyobb és végre normális méretezésű OLED kijelző – mely azonban elmarad a konkurenciától ez egyértelmű és meg kell barátkozni a fölül lévő belógó panellel -, illetve a dupla hátsó kamerája, ami viszont tényleg jó. Lényegében semmi másban nincs előrelépés a régi modellekhez képest, sőt, inkább néhány téren visszalépés van szerintem. Hogy mindezért érdemes-e 380 ezret adni? Szerintem egyértelműen nem, de ezt mindenki úgyis maga fogja majd eldönteni.

  12. Szerintem jó. Kiadtam érte az árát.

  13. Kedves Kukori!
    Neked nagyon fájhat valami, mert összehordasz olyan dolgokat ami a te szemszögedből nézve szánalmasnak tűnik!
    Az arcfelismerés mitől is nem innováció jelen esetben? Ennél e készüléknél tudod működik is nem úgy mint samuéknál, hogy fényképpel is be lehet csapni! Próbálták maszk mesterek is becsapni és mégsem sikerült, kizárólag egypetéjű ikrek esetében oldott fel, de ez nem is csoda ha teljesen egyformák, viszont itt sem sikerült minden esetben! Ha neked nem tetszik valami, mert fáj, hogy jobb mint a konkurens gyártók készülékei, akkor neked ide kell jönni és jól megmondani a nem létező véleményed szerinti nemtetsző hibákat! Igen túl van árazva, de ez nem azt jelenti hogy nem jobb! Nekem eszem ágában sincs androidos oldalakra felmenni és fikázni, mert tiszteletben tartom a közösséget és nem fáj ha esetleg jobb valamiben! Te nyugodtan használd a droidot és tartsd tiszteletben az oldal tagjait azzal, hogy a véleményedet sérelmeid nélkül fejezed ki! Én kezdetek óta használom az iphone modelljeit és véletlenül sem szeretnék androidos telefont, pedig van a környezetembe pár s8 és elképeszt a rendszer össze-visszasága, de soha nem fikázom a tulajait, hogy milyen értelmetlen kütyüt tartanak a kezükben, ha neki az jó akkor legyen vele boldog! Nekem soha nem voltak problémáim a telefonnal, mindíg stabilan működnek, és ha felteszem a hirdetést, hogy megválnék tőle, mert újabbra cserélném, akkor érdekes módon 90%-ban androidos kollégák jelentkeznek! Talán ez sem véletlen, az ios-nél nagyon jók a támogatottságok és nem kell félni attól, hogy egy 2 éves készülék összeomlik, akadozik és bosszantó lenne a használata!

  14. @Kukori:
    A konkurencia is lemásolja ennyire rossz:
    https://www.youtube.com/watch?v=nzvvzR51OvM
    https://www.youtube.com/watch?v=9pIDjvEzWm0
    http://napidroid.hu/igy-nezhet-ki-a-samsung-galaxy-s9/

    Akkor már csak arra leszek kíváncsi, mikor az S9-ben az irisz scannert fogják fikázni, mert hogyan is fog működni hogy jól is tegye azt.
    A samu pedig elég jól fut a konkurencia után csak pl ott volt pár éve a megjelenő alap és a nagyobb készülék az 1 évvel korábbi apple telók mintájára, a síma meg a plusz és lehetne még sorolni.
    A kijelzőről meg írtam máshol, ha nagyobb is felbontása, de minek, mikor csak lassítja a hardvert vele és a szemnek meg azon a szinten mindegy. Az a parasztvakítás, meg majd a hibázó scannerjeikre is vissza lehet térni alkalomadtán, mikor megjelennek az S9-ek és társaik.
    De tényleg, ha ennyire nem bejövős az alma egyik terméke sem, akkor minek ide ennyit írni, venni kell a “jobbat” és oda írni nekik ami nem jó azokban. Én biztosan nem fogom egyik droidos oldalon sem fikázni az elcseszett cuccaikat. Sztem ez nem vall vmi magas szintre senkinél!

  15. @Ed Harley:
    Na ja egyezik a véleményünk! Pedig én navigálni használok pont egy öreg samu tabot, mert androidon jobban hackelhető az igo és arra fejlesztenek akik csinálják a jó hackeket bele. De telefonban iphone-t használok és nem hiszem hogy akkorát hibáznak az apple-nél, hogy áttérjek az androidra.

  16. Én az iphone térképet használom. Volt igo is amit meg is vettem de egyenlöre nem frissitették ios 11-re de már akkor is vegyesen használtam de a sajátja teljesen meg felel. Folyamatosan frissitik és nekem hibátlanul müködik. Mutatja a dugót is. Akkor lehet valamit máshogy csinálok mint ti.

  17. @stei: Az igo-t azért nem veszem meg megint mert az NNG gusztustalan és pont az ios-re csinált anno űjat mikor előtte 1 héttel még árulta a full EU-t örök frissítéssel 75€-ért, majd kijött a teljesen új verzió és amire addig pénzt kapott hagyta szépen veszni és nem adott ki rá frissítést, férgek!
    Nekem a HUN-RO volt abból a szeriából és vettem hozzá plusz térképeket, mert így volt benne TTS hang, ami ugye mondja az utcaneveket is meg sok egyebet (ezt a fullEU-hoz nem is lehetett venni vicc!) Arra sem jött az új verzó kiadása óta semmi friss! Akkor döntöttem sosem veszem meg a drága navi progijukat, hanem használom androidon törve és bekaphatják az NNG-nél!
    Amugy ezt a dolgot a google play-n is eljátszották 1 éve kb, ott is tolták 10e-ért majd jött az újabb és nem volt frissítés a régire, csak vmi miatt, talán perelés miatt mégis kompenzáltak.
    Na ezért is inkább tört verzió és androidon még HUD is van hozzá a hackerek munkája gyümölcseként.
    Ergo jobb a tört mint amit a fejlesztő csinál. online TMC minden ami szem szájnak ingere és nem a telót használom navigálni, amire tutira akkor jön hívás mikor a leginkább kell a navi képe is.
    Amugy meg ha mész 1 nap 15 órát autóval akkor jobb egy navi külön, erre pedig tökéletesen jó egy droidos vas, olcsó és könnyen hackelhető rá minden.

  18. A samu itt az oldalon ólálkodó dícsérőinek, csak annyit, hogy a 2016 májusban megjelent tabletjébe, nem az alsó kategóriásba, már az oreo nem lesz elérhető hivatalos közleményük szerint!!!
    Kijött 6.0-val, majd mikor már az oreo 8.0 is kellett volna rá akkor megkapta a 7.0-t és tovább semmi!
    Na ezt követik kb a telóikon is ott a felső kategóriánál is, akkor most mi is van? Persze olcsóbb hát ezért mert max 2 év és támogatás nuku, buksz rajta többet mint egy iphone-on 4 év alatt.

  19. A hivásban igazad van. Mindig akkor jőn hivás amikor forduljon …… és már cseng is.

  20. @admin: jaa így másabb persze. Bocs a linkért, bár sztem az elöző kommnetek is elkanyarodtak kicsit. 😀

    Hogy ez ne legyen off : A második videón nagyot nevettem, jó pofa 😀

  21. @AppleFan: jah már a srácok belementek egy komment háborúba. 🙂

  22. Ha jól hallottam, akkor a samu S9-e is ki lesz harapva alul az ujjlenyomat olvasó miatt, majd akkor lehet panaszkodni ott is hogy milyen csúnya és elfogadhatatlan! Kezdem érteni miért megy a fikázás az apple iránt, azok csinálják akik vagy nem engedhetik meg maguknak, vagy sajnálják rá a pénzt, ezért belekötnek fűbe fába, csak hogy könnyítsenek a lelkükön!

  23. @Gunar: Ne már, ezekkel a fanok által összeállított concept videókkal jössz? 😀 Tök nevetséges, hogy már ezekkel is bizonygatni akarod amit nem lehet. Ezek semmit se jelentenek. De egyébként sem igazán foglalkoztat mi lesz az új Samuban, viszont abban biztos vagyok, hogy az ujjlenyomat olvasót nem veszik majd ki belőle és nekem ennyi már elég. 🙂
    A kijelző minek nagyobb felbontású? Aki ilyent kérdez, azzal valami probléma van. A kijelzők egyre nagyobb felbontásúak lesznek, ha nem vetted volna eddig észre. Régen egy TV-nek se volt akkora felbontása, mint az új iX-nek most. Akkor az minek? Vagy minek akkora felbontás a számitógépek játékaihoz, ha csak rontja a teljesítményt? 😀 Vicces egy ember vagy ahogyan próbálod védeni a “mundér becsületét”. Csak nekem teljesen fölöslegesen. Én csípem az almát, csupáncsak nem vagyok hozzád hasonló elvakult, így megírom a valóságot, a hibákat is. Nem értem ez miért baj?? Attól még hogy kedveled az iphone-t, nem kellene elvakultnak lenni, neked sem. Ami problémás, azt el kell ismerni, sőt minél többet kellene hangoztatni egyre több helyen, hátha végre agyukhoz kapnak és korrigálják, akárcsak pl. a kijelző méretet. Ha ezt nem látod be, valamint ész érvek helyett személyeskedni kezdesz, na az nem vall valami “magas szintre”. 😉

  24. @Ed Harley: “Neked nagyon fájhat valami”

    Tök igazad van. Az, amiket leírtam. Mi ebben az új??

    “Az arcfelismerés mitől is nem innováció jelen esetben?”

    Azt hittem világosan megírtam. Mert egy butaság. Biometrikus azonosítót nem kéne olyasmihez gyártani, ami változhat, vagy bármikor megváltoztatható.

    “nem úgy mint samuéknál, hogy fényképpel is be lehet csapni! ”

    Igaz, ehhez még fénykép sem kell. Elég, ha mondjuk éjszaka valaki az arcod elé tartja. 😀

    “Ha neked nem tetszik valami, mert fáj, hogy jobb mint a konkurens gyártók készülékei”

    Ellenkezőleg. Nekem épp az fáj, hogy nem jobb sajnos, csak drágább.

    “nem létező véleményed szerinti nemtetsző hibákat”

    Mi a baj azzal, ha megírom, hogy mi az ami nem tettszik? És nem létező?? Ezt honnan veszed? Teljesen létező és valós problémákról írtam.

    “Te nyugodtan használd a droidot….”

    Már nem először írom le, hogy Én mindkettőt használom és épp ezért látom kiválóan a hibákat. Egyik sem tökéletes, de amíg az egyik hibái abból adódnak, hogy valóban hibáznak, addig a másiké viszont abból, hogy ilyen a “szemléletük”. Találd ki melyik melyik. 😉 És a hozzád hasonló elvakult hypeolók sajnos csak erősítik ezt, ahelyett, hogy inkább rámutatnának ők is és ezáltal is segítenék a cég helyes fejlődési irányát.
    A többire inkább nem reagálnék, mert egyszerű féltékenységből adódó, alap nélküli android püfölés, plusz személyeskedés. De csak egy kérdés; Miért nem használnál soha androidot? És ha nem használsz azt, honnan veszed, hogy rossz? Mert igazából egyetlen hibát sem említettél, csak általánosságban beszéltél.
    Még egyszer; Nekem mindkettő van! Én elfogadom mindkettőt és látom, hogy melyikben mi nem jó. És elmondom az android fórumokon is ami gáz. A különbség csak az, hogy amíg ott ezt ha meg nem is köszönik, de legalábbis elfogadják és belátják, addig itt rögtön ellenségnek tekintenek, alma gyűlölőnek kiáltanak ki és átmegy az egész személyeskedésbe, ami meg már nevetséges is. 🙂

  25. @Ed Harley: Tuti nem. Úgy tűnik, hogy a kijelző alá lesz beépítve az ujjlenyomat olvasó. A technika már most is létezik amúgy. És úgy tűnik, hogy az új Samunak összehajtható kijelzője lesz…. Legalábbis ezt mondják ők, aztán majd kiderül.

  26. @Kukori: “Elég, ha mondjuk éjszaka valaki az arcod elé tartja.”
    ez nem így van. hasznos lenne, ha utánaolvasnál, mert nem csapnád be saját magadat: a Face ID-s feloldáshoz szükséges, hogy ránézz a TrueDepth kamerára. noha ez a ránézés kikapcsolható, például ha valaki látássérült, vagy vak, és így számára nem opció, hogy ránézzen – ugyanakkor alapértelmezetten rá kell nézni, ami éjszaka, alvás közben az arcod elé téve nem fog megtörténni.

  27. @Jadeye: Az akkor még gázabb, mert ezek szerint napszemüvegben se működik. 😀

  28. @Jadeye: Bár eszerint a video szerint működik napszemüveggel:
    https://www.youtube.com/watch?v=jbufh5iypEo
    Most akkor vagy ki lett kapcsolva a ránézés ezen is, vagy akkor ezekszerint elég alvásnál egy napszemüveget a szeme elé tartani az illetőnek, hogy kinyíljon. 🙂 Kettő közül valamelyik.

  29. @Kukori: de most komolyan, tényleg, tedd már meg, hogy utánaolvasol, mert már megint olyasmit állítottál, ami szintén nem igaz, és amiről már szintén volt szó!

    működik napszemüveggel, mert az infravörös fény átlát a napszemüveg lencséjén – hacsak nem olyan lencse, ami azt is kiszűri. de ezt mind elmondta az Apple a bejelentéskor!

  30. @Kukori: Ember!
    Megint kiragadtál vmit és még csak nem is pontosan ahogyan az le lett írva értelem szerűen. Ekkora kijelzőn mint máshol már próbáltam felhívni rá a figyelmedet, a szem nem tud különbséget tenni bizonyos felbontás fölött. Nézz utána mire is képes az emberi szem és rá fogsz talán döbbenni miről is írok itt fentebb amikor fölösnek tartom a felbontás háborút!
    Na meg ne hasonlítsuk már egy 55″-60″ vagy nagyobb tv képernyőjére kerülő felbontásokat ide a pár coll -hoz.
    Ja és nem vagyok fan, mert több más vasat is használok, különböző okoból, pedig kűzdhetnék az apple cuccaival is, de nem teszem mert azokat mással 1xűbb megoldani.
    @Jadeye:
    Lásd nem olvassa el csak ami abba vág amit ő elképzel (a gyárat, a felbontást, a stb-t)! Az ujjlenyomatot alvás közben is simán lehet kézről levenni, míg ha vki nem ébred fel arra ha feszegetik a csukott szemét (bár ő lehet nyitott szemmel alszik, mert pl sokat volt őrségben) az igen csak be lehet rúgva, esetleg drogozva, s akkor ugyan mindegy még DNS azonosítót is építhetnek a telóba, azzal is feloldják olyan állapotban. 😀

  31. @Kukori:
    A két nagy gyártó szemlélete igen sokban különbözik valóban!
    Az apple pl nem igazán szerel addig semmit bele hiába van már olyan a konkurenciának, ameddig az meg nem érett rá, vagy nem tud jobbat csinálni, lásd anno az általad magasztalt ujjlenyomat olvasót is, ami az 5S-ben megjelenve verte az akkori más készülékekét.
    Most a FaceID is veri jelenleg a többiét, gondolom ezekre nem nagyon lehet ellenvetésed. Ja és behozták az i6-nál a nagyobb vasat a plus-t utána 1 évre már a samunak is volt a zászlóshajóból olyan.
    Nézzük a samut ő gyárt, de mit? Olyanokat dobál bele rendszeresen csak hogy első lehessen adott dologgal, ami rosszul, vagy csak részben működik, sztem ezt is kiveséztük már itt párszor, de nézzük a támogatást amit 1.5-2 év után már nem kapnak meg még a csúcsnak kiadott telóik sem, igaz itt fogható a driverek hiányára amit nekik kellene megoldani ha tovább is támogatni akarnák az újabb procikkal készült kütyüiket (snapdragon procik pl.) de nem teszik miért is??? Ezek ugya nem hibák a samunál mert nincs miben hibázni, ha nem csinálnak hozzájuk semmit.
    Akkor valóban a jó szemlélet szted az ha inkább nem is fejlesztek semmit 2 év után hozzá mert vegyenek újat?
    Talán ezt nem kellene feszegetni, sokat ismerek akik az ilyen és egyéb okok miatt váltottak droidról IOS-re.
    Kevesen bánták meg.

  32. Kukori
    Környezetemben sok embernek van droidja és nekem is van egy huawei tabletem a műhelyemben, mert azt ingyen kaptam a T-től, de csak zenére használom, mert számomra nagy katyvasz az a rendszer, nem szeretem és idegesítő, hogy sokszor meg akad!
    Kicsit jobban odafigyeltél volna az arcfelismerő ismertetésénél, akkor tudnád hogy képes tanulni az arc változásait! Nem kell attól félni, hogy az öregedéssel az arc is változik, mert folyamatosan tanul ez a chip, ez a lényege a mesterséges inteligenciának.

  33. “Az iX 1125×2436 felbontású és 458 ppi, az s8 pedig 1440×2960 felbontás mellett 570 ppi tudású.”

    Egyik telom 3840 x 2160 es 807 ppi. Na ki irja le elsokent, hogy mi az? 🙂

  34. Döbbenet ami itt megy, emberek, meg kell nézni, ha tetszik, megveszed, ha nem, akkor nem.
    Ez csak egy termék. ????????

    Legnagyobb meglepetésemre, szombaton már ki volt téve a MediaMarkt üzletekben, és ki lehetett próbálni. Megnéztem, kipróbáltam, nem rossz de nem voltam tőle elájulva, szóval maradok egyelőre a jól működő telefonomnál, ami egy 6S. Talán jövőre lesz csere, és ha lesz, akkor egy X lesz biztosan.

  35. Gondolom amikor az ember pl egy S8 kijelzőről visszanéz egy iX kijelzőre akkor csak egy nagy pixel halmazt lát maga előtt mint annak idején a Mario c. játék volt 😀 Olyan szembetűnő a különbség 😀

  36. @Kukori: Elsősorban Neked, de bárki másnak is… 3 napos használat után az arcfelismerésről…. Én lassabbnak érzem valamivel mit az ujjlenyomatolvasót. Nem zavaróan, de érezhetően.

    Felismerés: árnyékban, napfényben tökéletesen működik. A tök sötétben, az autóban is. SŐT olvasó-szemüvegben is… és hogy tetézzem, napszemüvegben is. Lehet hogy a 2 pálcással nem, de egy minőségivel egészen biztos. Nekem Maui Jim napszemüvegem van, polarizált, tökéletes működik vele az X.

  37. És még annyit… lehet hogy ez lesz az új napszemüveg bevizsgáló készülék… felveszed a napszemcsidet…ha nem nyitja fel a szifont, akkor az tacskó gazdaságos napszemcsi, mehet a levesbe… ha nyitja a telót, akkor az átment a rostán, nyugodtan hordhatod, megvédi a szemed a káros sugaraktól 🙂

  38. @Balazs Pali: Bármilyen szemüveggel működik, amelyik elég iR-t átenged, ennek semmi köze az árhoz, márkához, semmihez. Elég fényt enged át vagy sem.

  39. @ef-dani: Látom az irónia nem az erősséged… 🙂

  40. Hát ebben az esetben, pont hogy nem a te erősséged. 😀

  41. @AppleFan: Ezt fejtsd ki bővebben ha kérhetném…


Add a Comment