fbpx Skip to content

Az Apple minden évben új tokkal “ajándékozza meg” az új készülék tulajdonosokat. Minden évben új színeket, típusokat kapunk, ha pedig változik a készülék felépítése, külseje, akkor még egyedibb Apple tok jelenik meg.

iPhone X kinyitható bőrtok

Ez történt most az iPhone X-nél is. Idén először vásárolhatunk kinyitható bőrtokot az Apple-től az új iPhone-hoz, összesen 4 színben, melyek a kozmoszkék, a vakondszürke, a fekete, és a bogyópiros. A kinyitható tok elöl és hátul is védi az iPhone-t, illetve a kinyitható részbe rakhatunk kártyákat, esetleg némi pénzt is. Az ára azonban nem olcsó.

A luxuskategóriás iPhone X kinyitható bőrtok különleges cserzésű és festésű, Franciaországból származó bőrből készül, és szépen követi a telefon íveit. Ha becsukod, az iPhone X elalszik, ha kinyitod, felébred. A telefonnak puha, mikroszálas bélés ad extra védelmet. A tokban a papírjaidnak, bankjegyeidnek és több kártyának is találsz helyet. Ráadásul soha nem kell levenni a készülékről, még a vezeték nélküli töltéshez sem.

(Kattints a képekre, a nagyobb mérethez.)

Az iPhone X kihajtható bőrtok ára hazánkban 36 990Ft és jelenleg 7-10 napra szállítja az Apple. Ez az eddigi legdrágább Apple tok az iPhone-okra, úgy látszik, ismét sikerült egy újabb rekordot elérnie az Apple-nek. Megvásárolni ide kattintva tudjátok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Most komolyan: normálisak ezek? Ennyiért rendelek az Aliról 80 darabot, amiből biztos lesz olyan minőségű is, ami nem hogy ugyan olyan, de még akár jobb is, mint ez a túlárazott bőr darab…!

  2. Nekem ezek az oldalra nyitható tokok nagyon zavaróak telefonálás közben.

  3. Ódivatú, öreges, ronda, drága. Ebbe kellene beletenni egy telefont, ami csak két tulajdonságában hasonló. 🙂

  4. @csellista: szerintem tök felesleges ezt minden alkalommal leírni, mindenki számára egyértelmű, hogy a kínaiak mindent lemásolnak, és azokat minden létező platformon árulják, töredék áron.

    ilyenkor csak azt nem értem, hogy amikor az Apple-nek is beszállító Foxconn esetén jöttek a hírek a munkakörülményekről, meg hogy hálókat szereltek fel, stb., akkor ha azon fel lehetett háborodni, és az Apple-t elítélni, akkor miért nem gondolkozik el jóformán senki azon, hogy a bármely online piactéren kapható, szemtelenül olcsó, lemásolt termékeket előállító munkások vajon milyen munkakörülmények között dolgoznak, és mennyit keresnek, ha ilyen olcsón veszi meg tőlük az ember a terméket.

  5. fúj
    ????

  6. Szép, igényes, és remélhetőleg a minőségével se lesz gond.
    SE-hez haználtam egy Vaja kinyithatót, nagyon szerettem mert teljesen visszahajlott a hátlapra, gyönyörű volt a bőr amit használtak hozzá, nem kopott, nem repedezett.
    Amugy nagyon ajánlom a Vaja tokokat, nagyon jó minőségűek.

  7. @Agent_H: És ez szerinted Vaja tok?

  8. Na fussál neki mégegyszer annak amit írtam, mert úgylátom az értő olvasás nem az erősséged!

  9. Szeretem az Apple termékeit, kiegészítőit – de ez sajna csak egy gyenge utánérzése az eredeti, klasszikus kihajtható toknak, a BookBooknak. Imádom ezt, ha már tok, akkor legyen stílusos a védelem. Bocsi, Apple, de most nem tőletek veszek tokot.

  10. Nagyon gáz, gagyi. Igazi viszalépés!

  11. A legjobbban azon szoktam röhögni amikor fényképeznek ezekkel a béna tokokkal. Parádés!

  12. @Agent_H: Na fussál neki te annak amit írtam …. kérdésem, ez Vaja tok? Mert ki a bánatot érdekel hogy volt egy Vaja tokod valamikor… Ja ha reklámozod a Vaját akkor értem.

  13. Ennyiért ajándék. 😀

  14. Szerintem nincs ezzel az árral baj. A legdrágább árú (Mo.) X mellé milyen lett volna, ha közben itt lehet megvenni a tokot legolcsóbban? ????
    Nemááár… ez így szép. Kimaxolt árú telefon, kimaxolt árú tok hozzá. Ennyi! ????????????????

  15. Balazs Pali,
    Figyelj te csokkentett kepessegu, leirtam hogy szerintem jol nez ki az uj apple tok, es hogy ugyan nem volt kinyithato apple tokom, leirtam, hogy mi a velemenyem egy mas markajurol, tovabba, hogy barki nyugodtan megveheti, mert nagyon jo munosegu.

  16. @Agent_H: Úgy látom nyomaszt valami… frusztráltnak tűnsz.. megértem, hiszen ügynök vagy… szerintem a Vaja ügynöke… azért mert volt egyszer egy SE-d egy tokkal, nem kellene osztanod az észt, és iPhone és tok szakértőnek beállítanod magad. Házalj zovább, és gyűjtsd a mannát hogy megvehesd álmaid iPhonját a X-et … természetesen Vaja tokkal..

  17. @Balazs Pali:
    Van esetleg még valami, vagy rád zárhatom a fedelet?

  18. @Agent_H: Csak ha Vaja…

  19. Arrol nem beszelve hogy nez ki egy ilyen tok elvesztve az eredeti szinet ahogy a tobbi apple bortokkal is ez tortenik…

  20. Eléggé ótvar, gagyi.. Nem tetszik!

  21. @Jadeye Hány forintra jöhet ki egy ilyen toknak a nyersanyag költsége? 1000ft? Plusz az alkalmazott költsége még egy ezres! Legyen pluszba belekalkulálva a felhaszált energia ára és a szállítás, na jó, kap még egy ezrest a marketing is. Ez így nagyon durván számolva 5 darab Mátyás király. A tok ára 27 nettó, gondolom ti csak éppenhogy fogtok rajta pár forintot, így számolva kb 25e az ára. Ebből nagyon könnyen ki lehet számolni, hogy hogyan is állunk, gyengébbek kedvéért 5*5e Ft = 25eFt. És ez igy egy 500%-os haszon, úgy hogy elég vastagon számoltam mindent. Fogadni mernék, hogy 1000-1500Ft-nál nincs több cakli pakli az egész. Erre a kici kínai micinál? Lekoppintja és reális áron árulja, mert ő nem hülye, legyártja magának ő is “eceröté” és eladja kettőé. De ő, alin napi szinten elszór majd százat, ha nem ezret. És az ő zsebébe megy a haszon nem a kibas*zott, kizsákmányoló multiéba…… peace

  22. @Róbert Rebők: nem tudom, mennyibe kerül a nyersanyag költsége, de a bőr nem ilyen olcsó dolog. az iKiegészítőknél is megvásárolható tok az Apple 36 990Ft-os ára helyett 36 490Ft.

    mindenesetre amikor meg a szerencsétlen munkásokról volt szó pár éve, mindenki fel volt háborodva, hogy mekkora a fizetésük (hiába volt egyébként nagyobb, mint más munkásoké), és még magasabb fizetést követelt nekik. Kínában nem az egyszeri munkás teszi zsebre a hasznot, hanem a főnöke. érdemes ennek kicsit jobban utánajárnod.

  23. @Jadeye ne érts férre, én nem vagyok felháborodva, és a többiek felháborodását sem értem. Minden annyit ér amennyit adnak érte. Majd az eladásokból kiderül, hogy mennyire volt sikeres az árazás. Énis megvettem 12e ft ért a gyári szilikon tokot i6s-re.

    Egyébként nem feltétlenül a nyersanyag a drága, google találata szerint a nyers marhabőr kb 10-12e ft/m2. Ébből azért kijön pár tok. És ők azért nagytételben biztosan olcsóbban beszerzik.

    A pénzben igazad van, a munkáltatóé a haszon, viszont az meg helyben marad, és a gazdaságukat javítja. Nem azt mondom hogy mindent le kell koppintani és direkt alávágni mindenkinek. Hanem ez a szégyentelen telhetetlenség gusztustalan. Azt is értem hogy ez egy rétegtermék, azt viszont nem hogy miért kerül minimum dupla annyiba mint egy hasonló kézműves termék.


Add a Comment