fbpx Skip to content

Az Apple egyes újságíróknak már feloldotta az embargót, így néhány videó kikerült a YouTube-ra, azonban a nagyobb oldalak tesztjeit továbbra is várjuk. A hands-on videók nem tesztek, a felhasználók saját véleményüket mondják el röviden.

iPhone X hands-on videók

(Balra az iPhone 8 Plus, jobbra pedig az iPhone X.)

Az alábbiakban látható a Face ID beállítása, használata, hogyan néz ki, illetve mekkora a készülék, milyen gesztusokat használhatunk, milyen a vezeték nélküli töltés és így tovább… Ezek a videók már tényleg azt mutatják meg, milyen a való életben a készülék, így érdemes némi harapnivalót magunkhoz venni és megnézni őket.


Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Nagyon úgy érzem, hogy kell nekem ez az X akta! ????????????

  2. Az a franya felso kava nem tetszik oda :(. Amugy nem rossz keszulek de csak a kava miatt valasztottam az iPhone 8 plust. Sok kulonbseg noncs koztuk :).

  3. Engem meggyőzött, le a kalappal.

  4. Nekem kicsit lassúnak tűnik a feloldás… az első generációs ujjlenyomat olvasó volt ilyen…

  5. Nekem is picit lassúnak tűnik de ne így legyen..????????
    Amúgy meg szerény véleményem szerint ezekkel a hands-on videókkal meg nem nagyon tudják lenyomni a közel fél millás árat “kicsit izgulnak” hogy mi lesz..

  6. @whynot: Biztos izgulnak, ha minden készülék elfogyott előrendelésbe. 🙂

  7. Félre ne értsd még a karácsonyfa dísz is Apple itthon meg nyilván megveszem én is mint ahogy még sok millióan de valami gyanús nekem..????Azert írtam hogy szerény véleményem szerint..

  8. @whynot: Sztem nagyon jól fogy az X, kivéve hazánkban meg még néhány országban, persze itthon is lesz azért bőven, de ez már nem ez a készülék, amit bárki megengedhet magának Magyarországon 🙁

  9. Igen én is valahogy így gondolom,meg nyilván 2 év az előnyük amit szinte lehetetlen ma behozni,és gondolom szokásosan megint megdönt minden eladási rekordot és igazából nincs is más alternatíva még úgy jó ahogy van, de amúgy szörnyen elkeserítő,hogy nálunk a legdrágább..????

  10. Majd 6-10 év múlva használtan vegyünk egyet addigra már javítani is fogják tudni olcsón… ????????

  11. @admin:Kicsiny országunkba a szolgáltatók kb 200 db-ot kaptak fejenként(ez biztos forrás) az apr-ek is kb hasonló darabszámot. Tehát egy, két ezer darabtól nem lesz több az országba nov.3-án.

  12. @whynot:
    Azért ez nem így van, pontosítanák:

    Szerény hazánkban a legdrágább, és itt is 380 ezer forint a 64-es, ami nem félmilla, de tény hogy rengeteg pénz.De nem mi vagyunk az Apple fő piaca.

    Amerikában 270 ezer forintnyi dollárba kerül, úgy már jóval emészthetőbb, nem? És a fizetési különbségekről nem is beszélve.

    Csak egy példa: Egy átlagos amerikai havi 3000 dollárt meg tud keresni(vagy többet is), ezzel kicsit több mint 1 hét munkája egy iPhone X ára.
    Ha egy iPhone 8 helyett a 250 dollárral többe kerülő iPhone X-re vágyik, akkor plusz 2 napot kell dolgoznia hogy megtermelje az X felárát.

    Nézzük ITTHON:
    Egy átlagos kereset netto 120-150 ezer átlagembereknek, ha netto 150-el számolunk, akkor is több mint 2.5 hónapba telik mire megkeresed az iPhone X árát.
    Ha itthon iPhone 8 helyett egy iPhone X-re akarsz váltani, akkor KÖZEL 1 hónapot kell dolgoznod pluszba az iPhone X feláráért.

    Na ez az igazán nagy különbség, nem mindegy hogy 1 heti fizuból megvan maga a telefon, vagy esetleg 2 napnyi munkában az X felára, vagy több mint 2.5 hónapot kell melóznod az X-ért, és 1 hónapot hogy az X felárát megkeresd….

    A szolgáltatókról nem beszélve, sokkal kedvezményesebben lehet elvinni előfizuba a tengertúlon, míg itthon fizethetsz helyben 200ezret ha nem havi 30 ezer ft-os számlát akarsz 2 évig amit ki se használsz.

  13. *pontosítanék

  14. @ApplePen: Teljesen egyetértek!
    Ez nem az átlag fizetésű embereknek van kitalálva.
    Azt meg nim is számoltad, hogy egy embernek élnie is kell (számlák, kaja, stb.) így még nehezebb összeszedni az árát egy átlag fizetésből.
    Egyébként Instant GET!

  15. Egyet kell hogy értsek… nem az átlagnak van kitalálva.. kis tanmese.. ma délelőtt beszaladtam a telefonkereskedő ismerősömhöz, beszélgettünk, rendeltem egy 64 GB-os szifon X-et. (Elméletileg a héten meglesz) Beszélgetés kapcsán felmerült, hogy itt ahol lakom, kis falu az észak-nyugat budai részen, jó vásárlói erővel rendelkezik. Egyik kedves falum-béli rendelt 3 darab szifon X 256GB-ost, magának és családjának. Persze készpénzért…

  16. @twingo16v: @twingo16v:
    De az átlag fizetésűeknek akár, csak nem az itthoni átlagnak, sajnos.
    Ezt akik annó bábáskodtak a “rendszerváltás”-nál ott baszták el, hogy nem zavarták el akik addig a politikában ténykedtek, ja igaz akor magukat is el kellett volna. Na ezért nem tudja itthon az átlag megvenni csak ahogy fentebb ki lett tárgyalva.

  17. Az eddigi telefonjaimban mindig szerettem, hogy alul a gomb mellet meg lehet fogni a telefont és úgy is lehet tartani, használni. Nekem olyan nagyon kényelmes. Ezt nem lehet, mert állandóan beletipitapiznék a képernyőbe. 😀 Ezt tényleg csak tenyérben lehet tartani. De biztosan hozzá lehet szokni.

  18. Szerintem itthon lesz nemsokara eleg X. Akinek nagyon kell es nem szamit az ar az megrendelte most de ez a reteg szerintem parezer darabnal tobbet nem jelent… Aztan nyilvan csorog meg be keszlet, de szerintem a rendelesek “nagyja” lement most, legalabbis akik karacsonyig mindenfelekepp akartak telefont.. Akiknek meg szamit az ar kivarnak, ugyhogy a gsm boltosok remelem olyan nagyon sokaig nem keresnek ezzel a dologgal extra penzt.. ezek a 4-500 ezres arak november elejen indokolhatoak kb… ebayen is igy allnak be az arak egy november masodik felere erkezo teloert nem adnak annyit.

  19. Azert az amerikai arakkal kozvetlenul ne hasonlitsuk ossze szerintem. Teljesen mas az ado es koltsegstrukturaja egy ottani eletvitelnek mint itthon. Abbol a parezer dollarbol vagy a lakber vagy vagyon/ingatlanado hatalmas falatot tud kiharapni… nem beszelve hogy ott fizetett szabi nem ugy van mint itt.. plusz, ok nem azt nezik hogy tokjo 1000dolcsi itt nalunkhoz kepest olcso hanem hogy 6-700-rol felment 1000-re!! Es hiaba engedhetne meg maganak azt mondja hogy kpja be az alma…

  20. Ettol fuggetlenul igaz hogy sokkal tobbet tudnak ugyanabbol a penzbol fogyasztani, nem veletlen hajtja ez naluk a gazdasagot.

  21. Makomano: en is ezt latom a videokban tobbszor megfigyelheto hogy odafigyelve kell tartani hogy a tenyer ujj ne menjen bele a kepbe a kava hianya miatt.


Add a Comment