fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Plotagraph+ kapcsán is.

A Plotagraph+ egy fotós app, amivel egészen érdekes hatású mozgóképeket készíthetünk álló és mozgó, elmosódó elemekkel. Érdemes vetni egy pillantást a kreatív alkotásokra is az app weboldalán!

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Ha korábban még nem tettük meg, akkor az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk a Plotagraph+ letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free kék csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése.

A Plotagraph+ ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2018. január 15-ig van lehetőségünk, az app egyébként jelenleg 50%-kal le is van árazva, így épp 1790Ft-ba kerül.

[appstore id=”1244669793″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Köszi szépen!

  2. Eloszor azt hittem egy graf rajzolos progi ????.

  3. Jo kis progi! Köszönöm szépen!


Add a Comment