fbpx Skip to content

Úgy látszik, az iOS 11.1-es rendszer lesz az idei legfontosabb frissítés, mondhatni ez lesz az a verzió, aminek eleve iOS 11-ként meg kellett volna jelennie. Egyrészt gyorsítottak az animációkon, másrészt az akkumulátor időt is növeli az Apple.

Javul az iOS 11.1-ben az akkumulátor idő

Az iOS 11-re nem mondhatjuk, hogy az egyik legjobban sikerült frissítés. Ugyan sok újdonság van benne, de az Apple-nek kevés volt az idő, hogy kijavítsa a hibákat és felkészüljön a szeptemberi rajtra. Sajnos rengeteg készülék most is akad, lefagy, nem működik megfelelően, és az akkumulátor időre is panaszkodnak az emberek, bár ezek többségét egy restore meg tudja oldani. Alig több mint a felhasználók fele frissített az új rendszerre, ami az elmúlt évekhez képest sokkal kevesebb. A felhasználók félnek a rosszabb használhatóságtól, és aki már frissített, nem tudja vissza rakni a régebbi rendszert. Az iOS 11.1 vélhetően pár napon belül megjelenik, és az alábbi videóban pedig láthatjuk, hogy bizony az akkumulátor idő is növekedhet majd.


A videó készítője az időzítő segítségével megnézte, hogy 100%-ról 0%-ra mennyi idő alatt merülnek le a készülékek iOS 11.0.3 és iOS 11.1 alatt. A különbség hatalmas, legalábbis a teszt alapján. Több órával növekedett az akkumulátor idő a tesztben, így elmondható az, hogy a háttérfeladatokon, a rendszeren javított az Apple.

iOS 11.0.3 akkumulátor idő

(iOS 11.0.3 akkumulátor idő: iPhone 8 Plus esetén 4 óra 37 perc.)

iOS 11.1 akkumulátor idő

(iOS 11.1 akkumulátor idő: iPhone 8 Plus esetén ez 8 óra 54 perc – ami 4 órával több!)

Természetesen ez az idő különbség ennél a tesztnél volt ekkora. Normál használat esetén nem beszélhetünk órákról, de abban biztosak lehetünk, hogy a rendszeren javított az Apple.

Olvasd el a hozzászólásokat is

46 Comments

  1. Nálam a 8Plus az 5 szifonom közül (3g, 3GS, 4S, 6) messze a legjobb aksiidőt produkálja 11.03-al. Erős nyúzás mellett is simán kibír 24 órát a teló. 8 órás munkanap (telefon, sms, e-mail, spotify, net) végén 85-90% környékén van a telefon, amikor hazamegyek, játszom kicsit rajta, videókat nézek, néha navit kell használjak, de így is a nap végén nem ment még 50% alá.

  2. @totopad: Szerintem vagánykodj még egy kicsit, hogy neked már 8 plusod van, de majd ha jövőre kikapsz egy ilyen borzalmas frissítést, mint mi most akkor majd remélem fogod a fejed, hogy miért ilyen a telefon.
    A iOS 11 meg katasztrófa… a telefonom lefagy már a gyári alkalmazásoktól is naponta vagy 3szor, telefonáláskor kihangosítani se lehet csak kifehéredik az ikon de ugyanott hallom a telefonálót.. jah, hogy a hangerőt se tudom állítani sima híváskor gondolom én bajom.
    Ma már olyat is csinált, hogy a kihangosított zenét (bluetooth) lehalkítja de felvenni nem tudom a hangerőt, mert elvileg “maxon” van csak ha a csúszkát piszkálom akkor tér magához de 10 perc múlva ismét kezdi. 🙂
    Elindítom a zenét van olyan, hogy elfelejti, hogy megy a zene és zárt képernyőn nem rakja ki oda a vezérlőket.

    Két hete a kukába kívánom a telefonomat ezek és még meg sem említett hibái miatt, egy éves telefontól nem hiszem, hogy ezt kéne várni. Igaz OTA frissítés volt de minek van ez ha nem működik jól? Nem is töröltem róla szóval nem tiszta telepítés, de had ne kelljen már vele szenvednem egy frissítés miatt …

    Egy (boldog) i7 tulajdonos

  3. @Adee: restore-t próbáltál már?

  4. @Adee: totopad volt az egyik véglet de te meg a másik!

  5. 7plusnak nagyon jó akksiideje volt IOS 11 előtt. Most katasztrófa, folyamatosan tölteni kell. Várom a frissítést!

  6. @Adee: mint írtam az 5, szifonom használom, az elmúlt 9 évben megtanultam, hogy mindig azon szoftver verzión kell hagyni az adott készüléket, amin kijött!

    Tehát én nem frissítek orrba-szájba

    A személyeskedésre meg inkább nem reagálnék

  7. Egy kérdés! Csak nálam (6splus) fordul elő, hogy mikor fektett módban megjelenik a billentyűzet nem teljes értékű? Értem ezt az alatt, hogy nincsenek meg a plusz funkcióbillenytűk!

  8. @pottyos81: neked hogy bírja akkuval a 6s Plus? Nekem a 10-es oprendszerrel ugyanaz egy napos használat volt ami most a legfrissebb 11-el fél nap.

  9. Vajon mi lenne ha nem a 11.1 vs 11.03 tesztet láthattuk volna, hanem a 11.1 vs 10.3.3-at?
    Az SE-n 10.3.3-ig frissítettem, itt megáll a dolog nálam, minden f@sz@. Ennél jobb már nem lehet semmilyen bizbasztól meg kakimojitól. ????

  10. Én most restore-oltam az i5S-em vissza 11.1 béta5- ről, 11.0.3-ra, mert 30 óra alatt 100%-ról lement 0-ra.
    Az akku használatnál, meg azt láttam, hogy készenlét 30 óra, használat 26,5 óra.
    Egyébként sebességre sokkal jobb volt.
    A feloldó képernyőnél a “vészhelyzet jeljód mégse” feliratok meg egyben voltak a 11.1 béta5 és 4-nél.
    Egy kicsit laggolt még, de jobb volt minta a11.0.3-nál.
    Remélem ezeket javítják a végleges 11.1-ben.

    Azt meg nem tudom, hogy ha ilyen sz@r a rendszer, akkor miért nem engedik legalább a legutolsó frissíthető készülékekre (i5S) visszatenni a 10.3.3-at.

    A haverom erre csak azt mondja: ” Apple fasizmus” 🙂
    Dobd ki a 3 éves telódat, és fuss 2-3-400 ezerért újat venni, hogy még több pénze legyen Almáéknak.

  11. @totopad: Lehet frissíteni csak ha az ember mentesülni akar ezektől az esetleges (azért esetleges mert nekem 7+ esetén nem volt gondom a 11-el) problémáktól akkor ne az első alverzióra frissítsen… régebbiekre csak később optimalizálják.. Szerintem 1-2-t simán lehet frissíteni aztán kezdenek széthúzni a készülékek tudásban amit nem kódolnak vissza az újabb iOS esetében.. De ez függ tudástól is, pl RAM:1GB i6 vs 2/3GB 6s és felfele… Ez azért sejtetni engedi hogy ha már 6s óta 2GB a minimális RAM akkor az újabb és újabb iOS-eket nem fogják 1GB-ra visszaoptimalizálni. Menni fog, de nem úgy.
    BTW: fejlesztői szemmel meggyőződésem hogy a menedzsment oldal miatt tolják ki a szoftvereket ilyen állapotban, a fejlesztők szerintem NEM így akarnák a dolgokat csak muszáj az idióta éves határidőket tartani.

  12. @twingo16v: Melyik program tolta el a 26 óra használatot azt nem mutatta?

  13. @twingo16v: senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy márpedig le kell frissítened az aktuális verzióra, én a 6-osomat 9.0.2-vel vettem gyárilag (tudom, hogy ios 8-cal jött ki), de mai napig megvan családban a készülék és vígan elmegy vele! 1-2 appot kivéve minden tökéletesen fut rajta, arra az 1-2 appra meg mindig találok alternatívát!

  14. Az iOS 11 bugos megjelenése után úgy döntöttem, hogy örökre maradni fog az iOS 10.3.3 az iPhone 6s-emen. Ez a legstabilabb verzió ami a telefon megjelenése óta tapasztaltam.

    Csakhogy az Apple állandóan nyaggatott, hogy frissítsek. Tegnap végre találtam egy megoldást erre!

    Egy tvOS beta profilt kell feltelepíteni az iPhonera, ami aztán olyan frissítő fájlt kérne le, ami nincs, illetve nem kompatibilis. Ennek eredménye, hogy nem keres új frissítést, azt hiszi a legújabb van telepítve. És végre.. nem.. nyaggat! A profil ezen a linken érhető el:

    hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig

    Telepít, újraindít, csekkol, örül. Aztán érdemes törölni az esetleg már letöltött iOS frissítő fájlt a tárhely kezelése menüpontban. Ha mégis frissíteni szeretnél, akkor a profil törlése után visszaáll az eredeti állapot és hozzáfér a frissítésekhez.

    Eredeti cikk:
    http://www.redmondpie.com/disable-block-ios-ota-update-on-iphone-or-ipad-no-jailbreak-required/

    Értem, hogy előbb-utóbb elavult lesz az iOS11 is, de ezzel jóval tovább lehet nyújtani a termékéletciklust. Mire ez bekövetkezik úgyis lesz egy új telefonom, és lesz egy régi, ami soha nem lassul be 🙂

    Remélem másnak is tudtam ezzel segíteni!

  15. @gurgox: ehhez nem egy tvOS béta profil kell, hanem *bármi* nem iOS profil jó, és technikailag “elrontja” az OTA frissítéskeresését, mert olyan frissítési channelen próbálkozik új verziót keresni, amin nem fog találni.

    ha egyszer letöltődött a frissítési fájl a készülékedre, és azt letörölted, akkor újból nem töltődik le, és nem is nyaggat vele az iOS – viszont ott lesz a Beállítások ikonon az (1)-es badge.

    egyébként vicces azt olvasni, hogy “Ez a legstabilabb verzió ami a telefon megjelenése óta tapasztaltam.”, mert amikor meg az iOS 10 jelent meg anno, akkor pont ugyanez hangzott el a korábban amúgy szintén gyűlölt iOS 9 kapcsán. 😉

  16. @Jadeye: Az idő mindent megszépít. 8as ugyanúgy gyűlölt volt, a 7-es az új dizájnnal meg főleg.

  17. @Jadeye
    köszönöm a profi kiegészítést.

    Mindig volt pár bug és funkció ami miatt feljebb frissítettem. Az iOS 10.3.3-ban a bugok megszűntek, a funkciók pedig megérkeztek.

    Ha a jövőben az iOS11 utolsó verziója hasonlóan stabil lesz, akkor arra szívesen frissítek. Addig viszont nincs kedvem szenvedni a kísérletezéssel. A frissítések nyaggatását viszont kín ignorálni. Majd ha úgy látszik, érdemes frissíteni, akkor tudatosan fogom megtenni.

    Ez a fő oka annak, hogy örülök az update block profilnak. Felhasználóként visszakaptuk a nyaggatás nélküli döntés szabadságát. Szerintem ez eléggé priceless.

  18. @grofzero: Sajna nekem is hasonló tapasztalatom van. Sokkal jobban birta az egész napos nyúzást a 10.3.3-al mint a 11.akárhánnyal!

    Olvasva az eddigi hozzászólásokat és látva milyen termékeket adnak ki, kezd elgondolkoztatóvá válni, hogy az Apple-nél a profizmust kezdi felváltani profit utáni hajsza?

  19. Akkor én is erősitem a kivételesek sorát, ugyanis én is frissítettem az iOS 11.0.3-ra a legnagyobb örömömre! Nekem egy i6 plus-om van és teljesen megvagyok elégedve ezzel a verzióval, jobb lett az akku időm és kevésbé laggol, ha ezt még javítják, akkor az marad örökre rajta! Az asszonynak i6s-e van és neki is minden rendben, nem is akadozik rajta semmi!

  20. Azt csak cáfolni tudom hogy az akku időn a restore javít! Többször megcsináltam ujj akkuként állítottam be akkor is ugyanúgy merült!

  21. @tomika24: már legalábbis nálad nem vált be, de ez nem jelenti azt, hogy senki másnál nem hozna javulást, mert akkor nem írnák le minden alkalommal többen is, hogy márpedig nekik megoldotta. esetleg az lehet mögötte, hogy utána ugyanazokat az appokat visszateszed, amik valójában a merülést okozzák, mert akkor valóban nem fog használni. ha viszont nem adott appok okozták, akkor segíthet és sok esetben bizony segít is. ha hardveres hibáról van szó, tehát valójában az akku hibásodott meg, azon semmiféle szoftveres hókuszpókusz nem fog segíteni.

  22. @gurgox: En semmi fele fajta uj buggal nem talalkoztam iOS11 alatt, se 6s se 8 mellett

  23. 11.1-re várok, addig is maradok 10.3.3-nál. Minden évben legalább 1 hónapot vártam a frissítéssel, így eddig sosem volt bajom a rendszerrel, pedig csak OTA frissítettem a telóm, restore sosem volt. (5S)

  24. Nekem i7 sima van 11.03 van rajta és semmi problémám nincs nem laggol nem merül mint a barom kb ugyan úgy mint a 10-es verzióval. De az is tény hogy én az új ios szoftvereket mindig letöltöm teljesen a gépre és ott nyomok rá itunesba egy frissítést mert az a tapasztalatom hogy ota frissítés esetén jóval több a bug egy új rendszeren és akkor úgyis teljes restore a vége így ezt megelőzöm.

  25. @czo
    Á csak olvasott valahol valamit, és most ide leírta, hogy megnyugodjon :).

    Más:
    Látom megérkeztek azok akik szerint most a legjobb rendszer a iOS10. Ők ugyanazok akik szerint tavaly a legjobb a iOS9 volt jövőre meg az iOS11 lesz.

  26. @Agent_H
    Pontosan. Jövőre az iOS11 legutolsó kiadása lesz a legjobb 🙂

  27. I6 (11.0.3) van és az üzemidőm megfelelő nem érzem rosszabbnak de ami a műkődést illeti az valami ki..szott ????! Akad, nem fordult el a képernyő böngeszésnél(ide-oda döntögetésre sem)
    Elinditom a zenét-> bejövő hívás felveszem és megy továnb a zene plusz akivel beszélek! És minden laggol!
    Nem szeretnék cserélni telefont mert egy nagy Bullshit ami most megy az apple-nél iphone fejlesztés alatt! Konkrétan i6 óta kb nullát fejlödöt a telefon! Engem totálisan kielégit a telefon de az hogy szándekosan rontják a felhasználói élmény amennyire olyan bűszkék voltunk!

  28. @Jadeye: “ha egyszer letöltődött a frissítési fájl a készülékedre, és azt letörölted, akkor újból nem töltődik le, és nem is nyaggat vele az iOS – viszont ott lesz a Beállítások ikonon az (1)-es badge.” Ezzel a mondattal erősen vitatkoznék kedves Jadeye. 😀
    iPad mini 3-ra ÁLLANDÓAN jött, hogy frissítsek ios 10-re (ios 9 volt rajta), még akkor is ha kitöröltem a frissítés fájl, utána is újra és újra letöltötte és kérte, hogy rakjam fel, és ez a legbosszantóbb, hogy a frissítést nem lehet kikapcsolni. -.-

  29. Állandóan le lettem oltva, amikor írtam, hogy rossz lesz, nem szabad elsők között frissíteni. Most meg tessék, még a cikkben is elismerik, hogy szörnyű a 11, nem mellesleg a felhasználók fele rettegett frissíteni. Tessék, igazam volt, bár ezt tudtuk. Anyu iphone-án, mivel ehhez nem ért, az apple megzsarolta és wifi-n, töltőn frissített, szegénykém meg a telepítésre nyomott. Mindegy, amire Ő használja, nem tűnik fel neki.
    Tök mindegy ki mivel olt, igazam volt/van. 🙂

  30. gurgox:
    A jelenlegi 11-nek sincs semmi gondja, se iPod touch 6-on, se SE-n, se 8-on.

  31. @farkas63: passz, engem nem érint, mert én frissítek, több cikk alatt többen is ezt írták, hogy ha egyszer letöltődött és letörölted, akkor magától nem tölti le újból. az is lehet, hogy az Apple időközben megváltoztatta.

    @Ferenc1: már volt szó arról, hogy vannak problémák. például: https://szifon.com/2017/09/26/akadozik-az-ios-11-gyorsan-merulnek-az-iphone-ok-kevesen-frissitenek/

    de ez nem újdonság, nem titok, és minden egyes alkalommal vannak és lesznek is hibák, mert hibátlan szoftver nem létezik, senki nem állított ezzel ellentéteset. senkit nem zsarol meg az Apple, világosan leírja a készülék, hogy mi történik, magától egyetlen frissítés sem települ, arra többször is rákérdez. ha valaki adott esetben nem ért hozzá, akkor kérje tapasztaltabb ismerős segítségét, ne nyomjon semmire, és akkor nem történik semmi.

  32. Jadeye, ezt próbáltam elmagyarázni a 65 éves anyámnak, de, mint írtam, nála semmilyen hiba nem gond, mert nem ért hozzá. Azért adtam neki az SE-t, hogy ne itt a fiókban álljon, illetve, nagy büszkeségem, hogy nyugdíjas létére hajlandó foglalkozni a technikával, képeket küldözget, posztolgat. Ő úgy is lassabban nyomkodja, mint a szoftver lassúsága, nem gond. 🙂

  33. @Adee
    Olvasva a hozzászólásodat kissé elgondolkoztam rajta, én is I7-et használok és jelenleg a 11.0.1 futvrajta hibátlanul. Volt fent a0.3 is de az nem vált be ezért vissza tettem az 1-et. Se akkuban sem megakadásban nem láttam semmi extra nagy dolgot. Nem fagy le és minden funció működik hibamentesen.
    Sok kommentet olvastam hogy ilyen/olyan rossz szaggat fagy, 7-est is és nem igazán értem hol lehet a hiba??? Készülékek között ekkora különbség nem lehet de akkor mi okozza a hibákat? 6s- en fut szintén hiba nélkül… stb. Ez nekem kissé fura és nem gondolnám, hogy az Apple 1 éves telefonokat szándékosan lassítana le.
    Lehet az OTA nem túl jó néha de akkor ott a tiszta telepítés ami a 7-nél mindennel együtt max. 15 perc visszatöltéssel!!! Az ota is elvisz 10 percet legalább csak ott megmarad minden.
    Nem kritizálok ne értsd félre ez csak személyes tapasztalat megosztás volt. 🙂

  34. @Agent_H
    Örülök, hogy így látod, használd egészséggel.
    Azért mások akik másképp gondolják még maradhatnak iOS 10.3.3-mon, ugye?

  35. Persze csak kevesebbet sírjon a szájuk itt.

  36. @Agent_H
    ????

  37. Szájhúzogatás ide vagy oda! Azért elég idegesítő még mindig,hogy kontaktokból kikeresett név után üzenetküldésre nyomva az üzenetek főmappába lép,valamint zenét hallgatsz jön a hívás felveszed és szól alatta a zene!Ne már!Imádom az i7-em de ez masszív hiba szoftveres oldalról nézve.Ennek ellenére nem cserélném le a készülékem félre értés ne essék de ezeknek a hibáknak nem szabadna előfordulnia azért ebben egyetérthetünk…

  38. Akárki akármit is ír itt, nálunk fent az új beta a párom 5S-én és nincsen vele gond, nálam az SE-n és azzal sincsen bibi, pedig folyamatosan csak OTA frissítünk. Mindenki azt tesz föl amit akar, ha nem ért hozzá hát tegye a telefonját a legfelső polcra vazze. Mindig csak a köpködés, meg hogy direkt csinálja az apple hogy újat vegyen mindenki, ez mekkora idiótaság! Gondolom ezt azért főleg az USA-ban ha kiderülne igencsak bírósággal tárgyalná meg az apple, mert ott sem vesz mindenki minden évben újat. De mindegy higgyétek csak ezt okosok!

  39. @MattLeBlack I7: Na majd mingyáá kapod hogy nem használod biztosan eléggé sokoldalúan és ezért nem veszed észre hogy rossz meg hogy direkt lassítja az 1-2 éves telókat az apple. 🙂
    A gond itt is az, hogy akinek vmiért jött vmi bug az írja hogy ez van az van és mivel szinte csak a panasz és fika áradat van, mindenki aki még nem frissített nem is mer.
    Csak a beta-k vannak a telóinkon évek óta és igen az elején (nyáron) volt pár komoly hiba, de azóta teljesen használható lett napi szinten mindegyik, csak ugye vmiért a fikázók csak a másik fikázóét látja, aki meg arról ír hogy jó v jobb lett, azt nem, mert lehet átlátszó “tintával” írjuk! 🙂

  40. A félreértések elkerülése végett.

    Az Apple nem lassít szándékosan a készülékeken. Az új funkciók nagyobb erőforrást igényelnek. Nem hirtelen, hanem talán egyszámjegyű százalékos változással. Aztán a sok kicsi nagyra nő. Ha az új funkciók nem lennének erőforrás igényesebbek az lenne az igazán meglepő.

    Az update block profillal arra akartam felhívni a figyelmet, hogy aki nem szeretne akármilyen okból frissíteni, annak meglegyen erre a választása anélkül, hogy folyton nyaggatva lenne. Ha az Apple engedné a hosszú távú ignorálást, akkor nem lenne miről beszélni.

    Szerintem fontos, hogy az emberek kezében lehessen a döntés hatalma, és ez egy pici lépés efelé.

    Szép estét mindenkinek!

  41. @Balazs13: Nálam SE az üzenetek teljesen jól működnek az útvonal a kontakt üzenet ikon és ott feldobja ha van több száma akkor azt ha nincsen akkor már írhatom is. Zenét az autóban hallgatok nem a telóról így ezt nem tudom, de a másik táborban vannak barátaim kollégáim akik rendszeresen Bt fülessel beszélnek és sok esetben dobálja el azt hívás közben sokféle fajtával tesztelve, nem az alsó kategóriából és volt akinek pl csak a rendszer frissítés után kezdte ezt el az addig jó fülese (30e-ért) ergo panaszkodunk, de mindenhol vannak hibák egészen égbekiáltóak is néha kb ugyan annyiért.

  42. Gunar! Miért használsz bétákat? Fejlesztő vagy, vagy csak kíváncsiság? Nem kötekedésből kérdeztem, csak nem értem mi értelme van átlag felhasználóknak bétázni.

  43. @Gunar: Mi az, hogy sokoldalúan!?? 😀 Ki mit ért ezen?? Magán +céges teló az egyben szóval van használva az erre megfelelő módon. 🙂 Jaj de valóban nem hallgatok rajta zenét mert időm sem lenne rá és így akkor már nem is használom “rendesen”.
    A rossz hír mindig gyorsabban terjed mint a jó! Nekem akkor is fura, hogy egyeseknek teljes halál a teló másoknak meg megy!?
    Akik meg látják a pozitív hozzászólásokat javaslom vegyenek UV lámpát és a “láthatatlan tinta” látható! :D:D:D:D

  44. @Gunar: Örülök,hogy nálad teljesen jól működik.Van a cégnél egy emberem akinek SE van.Na ő pl a pokolba kívánja az egészet amióta ráfrissített.Belassul,fagynak az appok,stb,stb.Érdekes az ,hogy ugyan azok a kaliberű készülékek között is ekkora külömbségek lehetnek.Arra viszont ki ad válszt ,hogy ez hogyan és miért furdulhat elő,mármint pl az ha másnak ugyan az a hetese van és neki nem csinálja azt a hibát amit nekem.Rám allergiás a szoftver vagy mi?Ez valahogy nem fér a fejembe….

  45. @Balazs13: Nem mind1, hogy kinel van be vagy kikapcsolva pl a Background App Refresh vagy egyeb privacy beallitasok. Az sem mind1, hogy az adott eszkozon pl mennyi a szabad hely. Sok minden mulik az egyes alkalmazasok fejlesztoin is, pl nem mind1, hogy a kedves fejlesztok javitottak-e mar azokat a hibakat, amelyeket a megvaltozott szoftverkornyezet okoz (Itt olyan valtozasokra gondolok, hogy pl kersz a telefontol valamilyen hardvereszkozt, amire a telefon ad egy listat azon tipusu eszkozokkel. A dokumentacio szerint ellenorizned kell, hogy a lista melyik elemet hasznalod, viszont korabban ezt a lepest kihagytad, mert iOS11 elott mindig az elso elem kellett a listabol, iOS11-tol kezdve pedig meg kell keresned melyik a jo. Olyan apro valtozasok, amelyek nem minden appot erintenek, mert van aki 100% koveti a dokumentaciot, mig van aki nem). Amikor egy alkalmazas “kidob” vagy “lefagy”, akkor szepen a fejlesztot tessek szidni, mert 99.99%, hogy o a felelos a keletkezett hibaert. Celszeru, hogy be legyen kapcsolva az eszkozokon a hibajelentesek elkuldese, mert egyeb esetben szerencsetlen fejleszto NEM IS ERTESUL arrol, hogy barmi baj lenne valahol/valakinel/valamiert az alkalmazasaval. Sott, ha van az alkalmzasaban, vagy a fejleszto weboldalan kapcsolati lehetoseg, akkor celszeru ott irni neki, mert a reviewkat nem biztos, hogy olvassa, de ha olvassa is, nem tudja senkivel felvenni a kapcsolatot, igy az ott megejtett “ez egy szar” sosem fogja megoldani a problemat. Valamint senki se jojjon azzal, hogy ez nem egy nevtelen app, hanem a Google/Facebook/EgyebNagyNev appja, mert pl. sem a Google sem a Facebook nem kepes ugy megcsinalni a Google Mapsot vagy a Facebook appot, hogy az tudjon mit kezdeni a megjelent ujabb tablet felbontasokkal. A Facebook Apple Watch appja egy katasztrofa (nem a Watch az oka), folyton elcrashel, osszevissza tolti az uzeneteket.

  46. @Gurgox: na ne röhögtess… erőforrás igényesebbek? Igen? A kaki emoji, a portre mod vagy mi az a ujdonsag ami ios9 megjelenése óta változott és kb felére lassult a telefon!


Add a Comment