fbpx Skip to content

Én kifejezettem szeretem a Nike lélegző Sport Apple Watch szíjakat, gyorsabban megszáradnak és kényelmesen  használhatóak. Az elmúlt időszakban pedig a Nike és az Apple közös gyermekeként egyre több ilyen szíj jelent meg a piacon, különböző színekben.

Apple Watch Nike Lab

Természetesen ehhez igazodott az “utángyártott” termékek piaca is, és megjelentek a hasonló termékek – főleg azért, mert nem mindegyik Nike szíj kapható óra nélkül, illetve még területi korlátozások is érvényben vannak. Az iKiegészítők kínálatában mostantól elérhető az összes Nike-típusú szíj, a világoskéktől kezdve egészen a csajos rózsaszínig.

A fenti képen a Nike Lab Apple Watch és szíj látható, aminél külön nem is vásárolható meg a szíj, legalábbis a Nike.com-on egyáltalán nem találtam meg, illetve sajnos a többi is “Sold out”, tehát nem elérhető. Így amikor a srácok szóltak, hogy ez a szíj náluk elérhetővé vált, le is csaptam rá, hogy ez kell.

Mi a különbség az eredeti és a Nike típusú szíjak között?

Felvetődik a kérdés, hogy mi a különbség az eredeti Nike és az iKiegészítőknél megvásárolható szíjak között. Elsősorban anyagukban és hosszukban különböznek. A szín, legalábbis ennél a szériánál, szinte teljesen megegyezik az eredetivel. A harmadik féltől származó szíj anyaga kicsit vékonyabb és tapintásra is egy picit más, de ez persze nem vehető észre, ha nincs mellette egy eredeti Apple változat. Némileg rugalmasabb, mint az eredeti, viszont a hosszúságnál 3db lyukkal van több, mint az eredeti változatnál. Nézzétek meg a képet:

Középen van az eredeti 42mm-es Nike Apple Watch szíj. Alul a 42-es utánzat, illetve felül a 38-as utánzat. Ebből jól látszik, hogy az iKiegészítőknél megvásárolható 42-es változat hosszabb, mint az eredeti szíj, így ez azoknak kedvez, akiknek nagyobb csuklójuk van. Nekem az átlagnál kisebb a csuklóm, de még így is mindig jó volt a szíj, tehát ettől egyáltalán nem kell megijedni. A 38-as változat pedig egy nagyon picit rövidebb, mint a 42-es eredeti, így azzal szerintem egyáltalán nem lesz probléma.

Színek

Már több mint 10 féle szín érhető el, ezek között vannak a régebbi klasszikus fekete-fehér, fekete-sárga típusok, illetve az újak, mint például a kék és rózsaszín változatok.

Összességében tehát ha valaki Nike típusú szíjakat keres, érdemes körbenézni az iKiegészítők kínálatában, a szíjak megvásárolhatóak 6 990Ft-os áron, ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment