fbpx Skip to content

Néhány éve már az iSamurai a szerviz partnerünk, akik rendszeresen más és más akcióval örvendeztetnek meg titeket. Most pedig a már meglévő ügyfeleiknek kedveznek az egyedi, VIP akciókkal.

iSamurai VIP kedvezmény

Az elmúlt napokban azok, akik korábban már szervizeltettek náluk és megadták az e-mail címüket, kaptak egy meghívót, amivel regisztrálni tudnak az iSamurai VIP rendszerébe. Ez a meghívó korlátozott ideig érvényes, így aki eddig nem regisztrált, mindenképp tegye meg, mert csak péntekig érhető el.

Az iSamurai VIP-ban ebben a hónapban minden szervizelésre kedvezményt kapunk, így amennyiben regisztráltunk, és követtük az utasításokat, majd pedig aktiválták a kollégák a fiókunkat, már használhatjuk is a kedvezményüket. A jelenlegi VIP akció egészen szeptember 15-ig tart.

Amennyiben nem találod, vagy nem kaptál e-mailt, de korábban szervizeltettél készüléket az iSamurai-nál, kérlek, írj a [email protected] címre a korábbi szervizelésnél megadott neveddel, telefonszámoddal, és email címeddel, hogy a kollégáik azonosítani tudjanak valamelyikkel.

Amennyiben még nem szervizeltettél az iSamurai-nál, érdemes megtekinteni az aktuális akciót ide kattintva, illetve ha más problémád van, akkor pedig a szerviz listájukban találod meg az árakat, és egyéb információkat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment