Az Apple OLED televíziót vagy monitort tesztel (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekes képek láttak megint napvilágot, amik pletykákra adhatnak okot, sőt. A Weibo-ra került fel az alábbi néhány fotó, amin egy Apple televízió, vagy éppen monitor látható.

Apple OLED televízió vagy monitor

Erről először  írt, aki már sokszor szivárogtatott olyan információkat, amik végül igaznak bizonyultak. A fenti képeken egy teszt szoba látható középen egy TV-vel, amin van egy Apple logó. Valószínűleg ez csak egy prototípus, amin dolgozik az Apple, de mindenesetre érdekesnek tűnik. A további képek egyikén pedig egy OLED felirat is látható a fotó jobb szélén.

Apple OLED televízió vagy monitor

Apple OLED televízió vagy monitor

OLED APPLE TV

A 9to5Mac kétkedve fogadta a képeket. Szerintem ezeken a fotókon egy teljesen valós Apple terméket láthatunk, azonban valószínűleg ez csak egy prototípus, vagy pedig csak egy OLED-panel tesztelésére használt “doboz”. Az is elképzelhető persze, hogy az Apple tényleg dolgozik egy televízión, mert rendkívül hasonlít erre a fenti hardver, de szerintünk előbb fogunk új monitort kapni cégtől, mint TV-t.


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!