fbpx Skip to content

Ezidáig nem voltam hajlandó fóliát hordani az Apple Watch-omon, mert egyszerűen undorítóan nézett tőle ki a készülék, ha rajta volt. Pár hete szóltak a srácok, hogy menjek be, adnának egy új fajta fóliát az órámhoz, ami szerintük tényleg észrevétlen, nem úgy, mint az eddigiek.

Új generációs Apple Watch fólia

(Balra az új fólia, jobbra pedig a régi.)

Mondtam is magamban, ha tényleg nem látszik, akkor végre rakhatok fóliát az órámra, bár nem nagyon hittem bennük. Főleg az alumínium Nike Watch-omra szerettem volna, mert ott az üveg az iPhone-éhoz hasonlóan karcolódhat, míg a rozsdamentes acél változatra ez a zafírkristály bevonat miatt nem jellemző – bár végül ettől függetlenül mégis az utóbbi órára került fel az új változat. A fenti képen látható, hogy a régebbi típus valami borzasztóan néz ki, mert csak a kijelző közepét fedi le, az új pedig szépen lekerekített és a sarkaknál kivágott.

Tényleg észrevétlen?

Napi használat alatt igen. Természetesen adott esetben látható, de mivel hogy ráhajlik a kijelzőre, egyáltalán nem zavaró, és tényleg alig észrevehető. Ez tulajdonképpen egy lágyabb típusú fólia, ami miatt rá tud hajlani az oldalán is, és nem jön fel a hagyományossal szemben. Mivel nem üvegfólia, ezért a felrakása picit nagyobb odafigyelést igényel, de a 42-es dobozban 3db-ot is kapunk, ha esetleg hibáznánk. A 38-as típushoz viszont valamiért sajnos csak 1db van a dobozban.

Új generációs Apple Watch fólia

(Jól látszik, hogy a régebbi típus még bele is lóg a számlapba.)

Mennyire strapabíró?

Körülbelül 1 hónapja van felrakva az órámra ez a típus és azóta is hibátlanul rajta van, nem jött fel és nem is karcolódott meg. Egyszer cseréltem a saját hibámból még a hónap elején, mert nekimentem egy betonfalnak, na ott megadta magát, és feljött tőle. 🙂 Ettől függetlenül rendkívül meg vagyok vele elégedve és tényleg ajánlom, ha valaki szeretné védeni az óráját.

Az új generációs EasySkinz Apple Watch fóliák ára 3.990Ft, ide kattintva megvásárolhatóak az iKiegészítő webáruházban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Nekem ilyen van kb. 6 hónapja az AliExpress-rôl

  2. A felrakásnál nagyon óvatosan kell lehúzni az 1-es fóliát, mert magával húzza a fóliát magát is!


Add a Comment