fbpx Skip to content

Korábban az Apple az Egyesült Államokban és Kanadában már elindította a Back to School akcióját, időközben pedig már Magyarországra is elért a kezdeményezés, amire nagyjából minden évben sor kerül.

Beats akció

Az akciót igénybe vehetik felsőoktatási hallgatók, felsőoktatási intézménybe felvételt nyert hallgatók, felsőoktatási hallgatók szülei, valamint az oktatás bármelyik szintjén dolgozó pedagógusok és alkalmazottak.

Az Apple Beats vezeték nélküli fejhallgatót ad ajándékba vagy kedvezményes áron, amennyiben iPad Pro vagy valamilyen Mac termék kerül a kosarunkba. Három termék közül lehet választani: Beats Solo 3 Wireless fejhallgató, PowerBeats 3 Wireless fülhallgató vagy BeatsX fülhallgató. A Mac esetében iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro és MacBook Air vásárlása esetén érvényes az akció, még a CTO gépekre is.

Beats termékek

Ez egészen pontosan úgy néz ki, hogy a fentebb felsorolt Mac termékek vásárlásakor ha a Beats Solo3 Wireless fejhallgatót választjuk, akkor 99.990 Ft; ha a PowerBeats 3 Wireless fülesre esik a választásunk, akkor 65.990 Ft; illetve ha a BeatsX fülhallgató a kiszemelt, abban az esetben pedig 49.990 Ft kedvezményre vagyunk jogosultak, tehát Mac vásárlásakor gyakorlatilag ingyen kapjuk meg a kiválasztott Beats terméket; iPad Pro vásárlása esetén pedig egységes, 49.990 Ft-os kedvezmény jár.

A pontos részletekről ide kattintva lehet tájékozódni: Iskolakezdés 2017 – Általános szerződési feltételek.

Az akció október 2-ig tart, és az Apple hivatalos oldalán érhető el, szóval még bőven van idő válogatni a termékek közül.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment