fbpx Skip to content

A nyár második hónapja is véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy az év legjobb szakaszának is lassan vége lenne. Még egy jó hónapunk hátra van, ami számos szórakozási lehetőséget kínál. A nagy zenei fesztiválokban most egy kis szünet van, de hamarosan a nyár fénypontja, a Sziget fesztivál is elrajtol.

A kikapcsolódási lehetőségekkel együtt sajnos a telefonunkat ért behatások száma is megnő, többször esnek le a földre, vízbe vagy épp a táncoló tömeg lábai alá. Az ilyen és hasonló esetek melegágya tud lenni bármelyik zenei fesztivál, így érdemes figyelni arra, hogy mikor vesszük elő a készülékünket, mikor akarunk vele csinálni egy selfie-t, stb., nehogy csúnya vége legyen és ripityára törjön az előlapja. Amennyiben mégis beüt a baj, nem kell megijedni, csak el kell hozni a készüléket az iSamurai-ba és mi ledvezményes áron, 1 órán belül ki is cseréljük a kijelzőt.

A fesztiválokon a telefonok igencsak szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Ki kell bírniuk a tűző napsütést, a folyamatos használatot és akár a napokon át szakadó esőt is, és akkor még porról és koszról nem is beszültünk, na meg persze arról se, hogy ilyenkor elég sokan elejtik le a telefonjukat, beesik a tömegbe és akár páran át is táncolnak rajta, amit aztán igazán nem szeret egyik készülék se. A nyári időszakban jelentős mértékben megszaporodik a betört kijelzős iPhone-ok száma a szervizünkben, és nem meglepő módon a legtöbbjük valamelyik zenei fesztivál áldozata lett.

Fesztiválozni nem olcsó mulatság, évről-évre egyre drágábbak a belépők, a sör is szinte minden évben többe kerül, mint előtte, és persze még valamivel jól is kell lakatnunk magunkat. Éppen ezért nem szeretnénk, ha bárki is azért kényszerülne hosszú hetekre, hónapokra törött kijelzős iPhone használatára, mert a fesztiválozás után már nem maradt pénze, hogy a telefonja is megkapja a kellő törődést és új kijelzőt kapjon. A nyár folyamán forgó rendszerben szeretnénk minden pókhálósra tört előlappal rendelkező készülék tulajdonosán segíteni egy kedvezményes árú kijelzőcserével.

2014 őszén meglépte az Apple, azt amit sokak szerint már korábban meg kellett volna ternnie, a kijelző méretének növelését. Két új méret jelent meg a portfólióban, a 4,7″-es és az 5,5″ Plus modell személyében. Természetesen ezt a váltást sokan nem díjazták annyira, de nekik később megjelent az iPhone SE az 5s házában a 6s tudásával, de most nem is ezekről a készülékeről lesz szó, hanem a kínálat legnygaobb kijelezős iPhone-jairól, a Plus modellekről. Már harmadik éve választhatunk kétféle méretű iPhone közül, a tudásuk szinte egy–azegyben megegyezik, bár a kamera, akksi és a hát nyilvánvalóan a kijelző mérete eltér. Az apró eletéréseket leszámítva a kisebb és nagyobb kélszülékek javítása szérián belül megegyezik. A Plus modelleket javítását is a Lightning-csatlakozó melletti csavarok eltávolításával kezdődik. A 6 és 6s Plus esetén a jól megszokott felfelé kihajtós módszerrel hajthatjuk ki a kijelzőt, míg a 7 Plus esetében a kistestvérhez hasonlóan könyvszerűen oldalra történik mindez. Abban viszont minden készülék megegyezik, hogy a kijelzőcseréhez az akkumulátort le kell választanunk az alaplapról és a kijelző csatlakozóit védő shieldet is el kell távolítanunk, ahogyan az is megegyezik ezeknél a készülékeknél, hogy a Home gombot, előlapi kamerát és társait át kell szerelnünk az új panelra.

Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamurai-ban kizárólag csak gyári minőségű érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű utángyártottat. Ennek köszönhetően a kijelzőink színhelyesek, az előlap tökéletesen passzol a készülékházhoz, nem áll el sehol, mindenhol megfelelően illeszkedik és kellően strapabíró is. A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

A következő két hétben az alábbi készülékek kijelezőit cseréljük kedvezményes áron: iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus. Természetesen mint mindig, most is jár a 6 hónap garancia és a csere is csak 1 órát vesz igénybe. Két hét múlva pedig újabb készülékek kijezőit fogjuk a fesztiválos akciónk keretében cserélni. Kattints ide a részletekért, ne maradj le róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment