InstaStory – avagy hogyan mentsük le az Instagram Story-kat iPhone-ra?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára már jártunk úgy, hogy nagyon tetszett egy ismerősünk Instagram Story-ja, így többször újra megnéztük, de nem tudtuk letölteni. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet könnyen letölteni ezeket.

Instagram story mentés iPhone-ra

A lementéshez szükségünk van egy külső alkalmazásra, az InstaStory-ra, amelyet az App Store-ból tudunk letölteni. Az app teljes anonimitást kínál, tehát senki nem fogja megtudni, hogy lementettük a Story-ját, viszont csak nyilvános fiókoktól tudja ezeket letölteni.

Töltsük le az InstaStory alkalmazást, majd indítsuk el. (Az alkalmazás ingyenes, de reklámok vannak benne.)

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

A kereső ablakba írjuk be annak a felhasználónak a nevét, akinek le szeretnénk tölteni a történetét, majd válasszuk ki őt a keresési eredmények közül. Ekkor megjelenik az általa közzétett Story-k listája, beleértve a fotókat és a videókat is.

Instagram sztori mentés iPhone-ra Instagram sztori mentés iPhone-ra

Koppintsunk rá a letölteni kívánt fotóra vagy videóra, majd a mentés gombra.

Mindössze ebből a négy pontból áll a folyamat, azonban ahogy fentebb már szerepelt, az alkalmazásban való Story letöltéshez szükséges még az is, hogy az adott felhasználó fiókja nyilvános legyen, mert ha privát, akkor az app nem tudja letölteni a kívánt tartalmat.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!