fbpx Skip to content

Újabb hét telt el, ami tudjuk, mit jelent: újabb ingyenes játékot az App of the Week keretében. Az Apple ezúttal is egy minimalista játékot választott, ahogy már megszokhattuk, de ezzel nincs is gond, hiszen a Beat Stomper egy remek kis játék.

Beat Stomper a hét ingyenes játéka borítókép

Emlékszem, mikor 2009 nyarán megvettem életem első Apple termékét, egy második generációs iPod touch-ot, az egyik kedvenc játékom egy bárányos, végtelen ugráló alkotás volt. Egyszerűen imádtam, órákat tudtam vele egyhuzamban játszani. A Beat Stomper is kicsit hasonló, mert a cél itt is az, hogy minél magasabbra ugráljunk a karakterünkkel.

Beat Stomper a hét ingyenes alkalmazása képernyőfotó Beat Stomper a hét ingyenes alkalmazása képernyőfotó

A Beat Stomper egy pulzáló, neon világban játszódik, ahol négyzet emberkéket kell egyik platformról a másikra ugrasztanunk – anélkül, hogy a mélybe zuhannának. Az ugrándozásunk alatt pedig rendkívül hangulatos electro zene szól, így érdemes hanggal játszani, ha tehetjük. A játéknak igazából csak egyetlen célja van: jussunk minél magasabbra, döntsük meg a rekordokat. A platformok folymatosan mozognak oldalirányban, illetve az egész pálya is halad kijlező alja felé, ezért nincs időnk vacakolni, haladni kell, de mégis a megfelelő időben kell kilőnünk a karakterünket a következő szint felé, vagyis minden az időzítésen múlik.

Beat Stomper a hét ingyenes alkalmazása képernyőfotó Beat Stomper a hét ingyenes alkalmazása képernyőfotó

A színvilág is állandóan változik, ezért egy igazán pörgős, látványos alkotással van dolgunk, aminek köszönhetően folyamatosan adrenalin bomba hat ránk. Az irányítás egy ujjas, ezért akár buszon (vagy a mellékhelyiségben is) tökéletesen játszható. A zene fontos részét képezi a játéknak, ugyanis a ritmusát követve egyszerűen könnyebben tudunk feljebb haladni és ha eltévesztjük, akkor csak nehezen tudunk újra utolérni magunkat. A szintek előrehaladtával újabb és újabb zenéket kapunk, ami tovább fokozza a hangulatot. A látványvilág is kellően vibráló, pulzáló, a zenével és a játék sebességével együtt egy remek egyveleget alkotnak.

A Beat Stomper most egy héten át teljesen ingyenesen tölthető le és meg alkalmazáson belüli vásárlásokat se tartalmaz, ami kifejezetten jó hír. Szerintem kellően szórakoztató és kikapcsoló, de persze sok kudarc után azért fel tudja rendesen húzni az embert, de így is megéri letölteni.

[appstore id=”1041808803″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment