iOS 11: mostantól több alkalmazás ikont is mozgathatunk egyszerre

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alkalmazásokat mindenki át tud helyezni a készülékén, ehhez pusztán hosszan rá kell nyomni az adott ikonra, amire az összes elkezd “zizegni”, és jóformán oda rakhatjuk őket, ahova szeretnénk. Mappákat is régóta létrehozhatunk az iOS rendszerben, azonban az iOS 11-ben mostantól egyszerre több ikont is mozgathatunk.

iOS 11 több ikon mozgatása egyszerre

Eddig ha több ikont szerettünk volna áthelyezni egyik oldalról a másikra, akkor egyesével kellett megtennünk, ami elég frusztráló. Mostantól azonban több ikont is “megfoghatunk”, és egyszerre tehetjük át őket máshova. Nézzétek meg a videót.

A funkcióhoz a már megszokott módon nyomjunk rá hosszan az ikonra, majd pedig mikor zizeg, kezdjük el mozgatni és közben nyomjunk rá egy másik alkalmazásra is, így az is “odatapad” a már mozgatott ikon mellé.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nagyon jó főleg ha egy programot szeretnénk átrakni akkor csak elég megfogni s a másik kezünkel a képernyőt mozditjuk s máris át lehet rakni a másik oldalra mint android 7-el.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!