fbpx Skip to content

Alkalmazásokat mindenki át tud helyezni a készülékén, ehhez pusztán hosszan rá kell nyomni az adott ikonra, amire az összes elkezd “zizegni”, és jóformán oda rakhatjuk őket, ahova szeretnénk. Mappákat is régóta létrehozhatunk az iOS rendszerben, azonban az iOS 11-ben mostantól egyszerre több ikont is mozgathatunk.

iOS 11 több ikon mozgatása egyszerre

Eddig ha több ikont szerettünk volna áthelyezni egyik oldalról a másikra, akkor egyesével kellett megtennünk, ami elég frusztráló. Mostantól azonban több ikont is “megfoghatunk”, és egyszerre tehetjük át őket máshova. Nézzétek meg a videót.

A funkcióhoz a már megszokott módon nyomjunk rá hosszan az ikonra, majd pedig mikor zizeg, kezdjük el mozgatni és közben nyomjunk rá egy másik alkalmazásra is, így az is “odatapad” a már mozgatott ikon mellé.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez valóban elég fRusztráló tud lenni 😀

  2. Nagyon jó főleg ha egy programot szeretnénk átrakni akkor csak elég megfogni s a másik kezünkel a képernyőt mozditjuk s máris át lehet rakni a másik oldalra mint android 7-el.

  3. Majd az lesz a nagy előre lépés amikor lehet “szünetet” hagyni az ikonok között. Amit pl az android kezdettől tud… Engem ez jobban frusztrál 😛

  4. @Sanya: ha ez ennyire fontos, akkor mondjuk google:”create blank icon iOS”, és kapsz több találatot is.

  5. Azt elfelejtettétek odaírni, hogy ez iPhone-n nincs aktiválva, szóval csak fejlesztők és jb-vel lehet előhozni a D&D funkciót.

  6. @farkas63: iOS 11-re jelenleg nincs jailbreak. a fenti cikkben az ikonok mozgatása van, azt te magad is ki tudod próbálni, ha az iOS 11 van fent.


Add a Comment