fbpx Skip to content

Korábban az apró frissítésen is átesett AirPods az iOS 11 esetén új funkciót is kapott.

Most már külön-külön megadhatjuk, hogy bal vagy a jobb oldali AirPods a dupla érintésre mit reagáljon. A funkciók is bővültek, a Siri vagy a lejátszás megállítására, elindítására használhatjuk, sőt, akár már azt is beállíthatjuk, hogy a következő vagy előző számra léptessen a dupla érintésre.

AirPods 3.7.2 + iOS 11

A funkciókhoz természetesen a legfrissebb, 3.7.2-es firmware-re van szükségünk és egy iOS 11-es készülékre. Ha esetleg nem jelenne meg a menüpont a Beállítások, Általános, Infó alatt, keressük meg az AirPods menüpontot és nézzük meg, hogy frissült-e már 3.7.2-re. Amennyiben igen, akkor elvileg iOS 11 alatt már megjelent nekünk ez a menü, ha pedig nem, akkor tegyük fel töltőre az AirPods-ot és zárjuk be, majd pedig várjunk, ameddig automatikusan nem frissül a szoftver. Természetesen az iPhone legyen Wi-Fi közelben.

iOS 11 AirPods funkciók

iOS 10-zel is működik

A fenti funkciók működnek iOS 10 esetén is, de ehhez szükséges az, hogy előbb az iOS 11-es készüléken beállítsuk a bal és jobb oldalsó AirPodot. Utána újra párosítva az iOS 10-zel nem fogja elfelejteni ezt a funkcionalitás – ameddig be nem lépünk a Bluetooth beállításokba.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. hol keszult a screenshot hogy csak edge van rajta? ????

  2. @kchris: Vonaton 🙂

  3. Tudom hogy nem ide tartozik, csak egy gyors kérdés. Hova tűnt a hangtarcsazas? IOS 10.3.2 Siri kikapcsolva es ha nyomva tartom a home gombot nem történik semmi. Lehet valami beállítás ami felül írja?

  4. @Cylon: Tervben van. 🙂

  5. Ahogy meglett az Airpodsom azzal kezdtem, hogy ezeket az érintéses dolgokat kikapcsoltam ????

  6. @admin
    De jó! Köszi! ????

  7. mennyit kell most várni hogy kapjon az ember egy ilyet?

  8. Még mindig 6hét, de a Telekomnál most is van

  9. @tardis_40: es tenyleg! basszus… akar a 2.keruletben is.. vagy 11.. nagyon elgondolkoztato.. lenne egy kicsit jobb hangminosege.. lehet ki tudom varni es ha vegre tobb ilyen lesz, hasznaltan veszek egyet.. egyszeruen ennyi tul sok ugy, hogy nem egy RHA minosegu valami…

  10. Használtan? Úgy hogy egy kitudja milyen ember fél évig dugdosta a fülébe? Ok, te tudod..
    Amúgy baromi jó a hangminősége, a leírtakkal ellentétben nagyságrendekkel jobb mint a jack-es EarPod.
    Van egy olyan érzésem hogy a bluetooth miatt jobbat nem is lehetne csinálni

  11. @suckall88: izopropil alkohollal át kell törölni, és kész.

  12. És a membránon lévő, szűrőn belüli bacik?

  13. @suckall88: fültisztító pálcika, izopropil?

  14. @suckall88: ennyire ne legyel mar …. (nem jut eszembe a szo :)). Vannak sokkal bacilussal telibb dolgok amiket tapogatsz. Pl itt van a telefon: mennyi idokozonkent fertotlenited? Van hogy beviszed esetleg a mellekhelyisegre olvasni? de lehet meg tucatnyi dolgot sorolni. Nekem az hogy lemosom fertotlenitovel a fulest es kesz, meger 10-30 ropit…

  15. A jo istenert sem frissul be a 3.5.1-rol az uj firmwarre… barmit is csinalok vele..

  16. Sziasztok!

    Szeretnek egy kis segitseget kerni. AirPods firmware OK, iOS11 iPhone7-en es meg sem latszodnak a fenti beallitasok. Mit tudok tenni ebben az esetben?


Add a Comment