fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most az AirPano City Book kapcsán is.

Az AirPano City Book leginkább úgy írható le, mint egy interaktív, fotós kompozíciókat megjelenítő app, amiben egyes városokat nézhetünk meg, akár virtuális valóság módban is. A támogatott városok közé tartozik például New York, Párizs, Barcelona, Moszkva, Róma és Sanghaj.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk az AirPano City Book letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free kék csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése.

Az AirPano City Book ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2017. július 15-ig van lehetőségünk, az app egyébként 1090Ft-ba kerül.

[appstore id=”1142577996″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Miután átlépek az App Storeba, ott kéri a kódot, nem is megy tovább.. valami nem jó.

  2. Nálam működik. Örültem a hírnek, mert most megyünk Barcelonába – de sajna meg kell mondjam, ez az app pont annyit ér, mint amennyit most elkérnek érte. 🙂

  3. nekem is lejött rendben, a leírtak szerint csináltam. Nagyon csili-vili, jópofa, de én egyelőre nem találom benne a virtuális valóság módot. A 360 fokos fotók nem azok szerintem.

  4. @lalamper: Szia,
    Gondolom iOS 11 beta van neked is fent?! Nálam az van és ua. a probléma mint nálad.


Add a Comment