fbpx Skip to content

Pár napja egy új szabadalmat nyújtott be az Apple, amin az látható, hogy az iPhone-ra is kiterjesztenék az Apple Pencilt, vagy ahhoz hasonló terméket.

Apple Pencil az iPhone-hoz

Jelenleg az Apple Pencil csak az iPad Pro-kkal működik, azoknak van olyan kijelzője, ami alkalmas arra, hogy ezt a kiegészítőt kezelje. A szabadalmon látható, hogy a toll szerű hardverrel a szoftverben új funkciókat kapunk és ezzel így akár kényelmesebben is használhatjuk az iPhone-t.

Én ugyan nem használok Apple Pencilt, de korábban már kipróbáltam és bizony van létjogosultsága, főleg egy nagyobb kijelzőn. Egy rendkívül pontos eszköz és ezzel nem csak írni, hanem kreatív munkákat készíteni is lehet. Persze az már más kérdés, hogy ez mennyiben fog működni a kisebb kijelzőn, tehát hogy vajon ott is használható-e vagy csak egy szimpla tollként tud üzemelni. Én nem tudom, mikor használnám az iPhone-hoz az Apple Pencilt, mert a kijelző tényleg kicsi lehet hozzá.

Apple Pencil az iPhone-hoz

Nyilván ez az Apple-ön kívül még a kreatív fejlesztőkön is múlik, hogy mennyire tudjuk kihasználni a fenti hardvert egy kisebb kijelzős készüléken, de érdekes látni, hogy az Apple ezen is gondolkozik. Ti mit gondoltok róla?

Ti használtok Apple Pencilt?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Steve már megint forog a sírjában!

  2. Volt egy autós játék, nem tudom mi a neve. Ott az volt a lényeg, hogy az ujjunkkal kellett megrajzolni a pályát ahol az autó ment. Annak idején sokat játszottam vele, oda jól jött volna mert a vastag ujjammal elég nehéz volt úgy megrajzolni a pályát hogy lássam a pályát is meg az optimális íven is menjen az autó! Mindig kitakarta az ujjam a pályát és sokszor azért vesztettem, mert rosszul rajzoltam meg. De ez a játék miatt nem adnék ezeket erre a tolra, tehát számomra fölösleges.


Add a Comment