fbpx Skip to content

Eszméletlen hasznos és jópofa, magyar készítésű iMessage matrica csomagra találtam nemrég, ami a bulis esték kommunikációját könnyíti meg nem kis mértékben. A napokban épp egy ismerőssel mentem a Budapest Parkba egy koncertre, aminek teljes előtte lévő és a koncert alatti “ki hol van” kommunikációját csak matricákkal tudtuk megoldani.

OTT TALI! a legjobb bulitervező matrica csomag borítókép

Eléggé megoszlanak a vélemények, hogy az iMessage matricák és alkalmazások mennyire hasznosak és mennyire csak felesleges kiegészítői a rendszernek. Magyar készítésű matrica csomagokkal nem lehet mindennap találkozni, de azért már egészen szép számmal megtalálhatóak az App Store-ban, mint például a cserkész matricák, de most az OTT TALI!-ról lesz szó, amit a mito + a haverok kreatívügynökség készített.

Kimozdulnál este csak még meg kéne szervezni? Nem találjátok egymást a buliban, de fontos lenne tudni, iszunk-e még valamit? Volt egy kisebb képszakadásod és kiesett néhány mozzanat a tegnap estéről, de szeretnéd tudni, mi történt? Ilyesmi helyzetekre lett kitalálva az OTT TALI! matrica csomag, ami még a 2016-os Mito Hackatonon készült 24 óra alatt. Egy UX designer, egy art director, két tanácsadó és egy kreatív ember létrehoztak valami olyat, ami ha nem is könnyíti meg nagyban a budapesti éjszaka programját, de mindenképp egy szórakoztatóbb szintre emeli a kommunikációt. Senki se állítja azt, hogy gyorsabban lehet matricákkal beszélgetni, de az biztos, hogy egy erősebb este folyamán, amikor már eléggé kivagy, talán érthetőbben lehet ezekkel a mókás matricákkal társalogni, mint az elgépelt, érthetetlen üzenetekkel.

OTT TALI! a legjobb bulitervező matrica csomag képernyőkép OTT TALI! a legjobb bulitervező matrica csomag képernyőképOTT TALI! a legjobb bulitervező matrica csomag képernyőkép

A csomag 75, bulizás közben legtöbbet használt kifejezést és 57 budapesti szórakozóhelyet és kajáldát tartalmaz matrica formájában, így akár a pia rendelés vagy a helyszín választás is megoldható egy-egy matrica használatával. Számomra egyértelműen a nyár slágere lesz ez a csomag, amit a fesztiválokon biztos, hogy rendszeresen fogok használni. Töltsétek le ti is most!

[appstore id=”1180619645″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Képen az ott “baszassuk”?

  2. @princesama1: igen, az.

  3. Itt a lényeg nem a pack, hanem a mitóésahaverok “kreatív” ügynökség reklámozása. Tényleg nélkülözhetetlen kelléke az életnek egy ilyen matricacsomag. Ez a világ tényleg megérett a pusztulásra, ha ez egy kicsit is értéket képvisel manapság. 🙁

  4. Első ránézésre majdnem elhánytam magam a matricák láttán, mondom mi ez, ez most komoly? Majd eszembe jutott amikor én voltam 15, hasonlóan nyegle és röhejes kifejezéseket használt mindenki, csak iMessage nélkül, nagyanyám mindig szólt is érte, hogy nem szabad közönségének lenni. Az időközben eltelt több mint 20 év alatt aztan szépen észrevétlenül átteleportalódtam a másik oldalra és most már inkább cikinek tartom az ilyet.. érdekes, nagyanyámnak lett igaza.. 🙂

  5. Na igen! A társaság akikkel sok évig jártuk az éjszakát napi szinten (H-V)
    mindig is azt az elvet vallotta, hogy választékosan is el lehet mondani bármit, sőt akar a p…ba is el lehet küldeni a delikvenst ha úgy adódik, soxor meg sem érti mit is mond neki/róla az ember! Mi az ilyenekből is “sportot” uztunk rendszeresen!
    Oda hosszabb és nagyobb matricák kellettek volna, de ez valóban necces kicsit és szomorú hogy erre van igény. Viszont az ötlet elmésebb lenne, ha lenne benne saját matrica készítő is.


Add a Comment