fbpx Skip to content

Az Apple pár napja kiadott néhány spotot azzal kapcsolatban, hogy hogyan fotózzunk az iPhone 7-tel, múlt hónapban pedig MKHBD készített egy kamera vakteszt videót a YouTube csatornájára. Az alábbi képeken láthatjuk majd az iPhone 7, a OnePlus 3T, a Samsung Galaxy S8, a Google Pixel XL és az LG G6 által készített fotókat, de természetesen nem ebben a sorrendben.

TOP 5 okostelefon

Manapság már az összes felső kategóriás okostelefon kiváló fotókat készít, így ha ezeket összehasonlítjuk, sokszor nehéz megkülönböztetni, hogy melyik típussal készült az adott kép. Próbáljátok ki magatokat a vaktesztjén, szavazzatok, hogy nektek melyik telefon kamerája, fotói tetszettek a legjobban!

[poll id=”210″]

[poll id=”211″]

[poll id=”212″]

[poll id=”213″]

[poll id=”214″]

[poll id=”215″]

[poll id=”216″]

[poll id=”217″]

A megoldás

Ahogy a videóban is látható, sorba rendezve a következő készülékek voltak:

A: OnePlus 3T
B: Samsung Galaxy S8
C: Google Pixel XL
D: iPhone 7
E: LG G6

Nálam a táskánál már egyértelmű volt, hogy a D az iPhone 7, mivel kellően színhelyes képet sikerült készítenie vele. Azonban a többi képnél szinte egyáltalán nem remekelt a készülék. Ahol a falnál áll a srác, ott még talán jobb a többinél, illetve az épületeknél, de sokszor a Google Pixel XL és a LG G6 is jobb képet készített nála.

Ti mire jutottatok? Küldjétek el ismerőseiteknek is!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Jó lennne egy nagyítás funkció az applikációba. Mint az instagrammon. Amúgy nekem is elsőre a D.

  2. Az első képnél sokat kellett gondolkodnom, mert ugyan a D tetszett a legjobban, viszont referencia nélkül csak tippelni lehetett, hogy melyik a színhelyes. Nekem 4:4 lett a C:D meccs, egyedül az utolsónál nem egyezett a véleményem a többségével, nekem ott is a D tetszett leginkább.

  3. A színek terén hatalmasak a különbségek az egyes készülékek közt. Mindket srácon a pulcsi a sötétkéktől a feketéig játszik… a táska is lehet kékesszürke is meg szürke is. Ez gáz.
    Élességre nagy különbség nincs a készülékek közt, leszámítva azt a növényszerű valamit, ahol az iPhone totál homályos.

  4. Dani, azert az Lg messze elesebb kepeket keszit a teszt alapjan, mint a tobbi.

  5. Nekem nagy tobbsegben a google pixel xl kepe tetszett. A iphone tegla hatteres kepe a ferfival szerintem tul kontrasztos, nem tetszik.
    Varom azt a napot amikor megszabadulhatok a dslr emtol, es eleg lesz csak egy telefon a fenykepezesre.

  6. @pergabb: Ha valamelyiket ki kéne ilyen szempontból emelni akkor az inkább az S8 szerintem. De sokkal kisebb a különbség, mint a színekben. Értelmetlen addig ebbe belemenni amíg ilyen különbségek vannak a színek közt. Fogalmunk nincs a valóságról.

  7. Én mindegyiknél a C-t választottam, ráadásul azt hittem keverve is lesznek a képek, így aggódtam is kicsit, hogy túl egységesen ítéltem.

  8. Nalam is a C nyert a legtobb esetben. -egy boldog i7 tulaj


Add a Comment