fbpx Skip to content

Elektromos autóval “tankolni” sajnos nem annyira triviális, mint robbanómotoros társaikkal. Az egyes elektromos töltőállomások nincsenek olyan szépen kivilágítva, mint a benzinkutak, sőt, általában elég eldugottak és nehezen megtalálhatóak.

A TöltőPont egy magyar fejlesztés, mellyel könnyedén megtalálhatod az elektromos töltőállomásokat. Helyzet alapján kereshetsz benne, illetve egyéb, általános információkat is kaphatsz egy-egy töltőállomásról. Ugyan vannak külföldi oldalak, alkalmazások, melyekben megtalálható töltőállomások listája, de ezek gyakran pontatlanok vagy hiányosak. Ezeken az állapotokon szeretne javítani alkalmazásával Binder Tamás és Bányász Dániel.

Mindig látni egy alkalmazáson, ha szívvel-lélekkel készül, csupán azért, hogy másokon segítsenek. Mikor először elindítottam az appot, ez rögtön feltűnt. Ingyenes, nincsenek benne reklámok, összességében egy teljesen jól működő alkalmazás, amit a következő néhány hónapban a visszajelzések alapján fejleszthetnek a srácok, akik az alábbiakat írták róla:

Az app egyrészt térképes alkalmazás, mely minden magyarországi elektromos töltőállomást tartalmaz, másrészt egy közösségi oldal, ahol az autósok megoszthatják egymással a töltőkkel kapcsolatos tapasztalataikat hozzászólás illetve értékelések formájában.

Amiben ez az app más a hasonló külföldi társaitól, az egyrészt az, hogy ez magyar kezdeményezés, és a magyar piacra szánjuk; másrészt hogy itt a máshol kipróbált dolgokat működő és használható formában építettük be az alkalmazásunkba; harmadrészt pedig, hogy itt pontosan ellenőrzött és karbantartott, minden magyar állomást tartalmazó, teljes adatbázisból dolgozunk. Röviden tehát nem teljesen újat, hanem létező külföldi ötleteket a saját elképzeléseinkkel összegyúrva, valami jobbat és hasznosabbat szerettünk volna létrehozni.

TöltőPont iOS alkalmazás TöltőPont iOS alkalmazás

Amennyiben elektromos autód van, és letöltötted a TöltőPontot, kérlek értékeld az App Store-ban, segíts, hogy másoknak is könnyebb legyen a zöldebb tankolás. 🙂

[appstore id=”1225050757″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez szuper, jó hír!????????????


Add a Comment