fbpx Skip to content

Sajnos ha hivatalosan szeretnénk megvásárolni az iPhone 7-et hazánkban, akkor bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

iPhone 7 fekete

Az Apple készüléke közel 28%-kal drágább hazánkban, mint az USA-ban. Az alábbi listában 33 országot láthatunk, ahol drágább a 128GB-os iPhone 7 készülék, mint az USA-ban, illetve össze is vetik, hogy a korábbi szériához, az iPhone 6s-hez képest mennyit változott az ár.

iPhone 7 128GB árak

Valamiért hazánk nem került fel erre a listára, de egy gyors számolással a hazai készülék nagyjából 1034 dollárba kerül a jelenlegi árfolyam alapján, és ezzel meg is nyertük a 4. helyet a listában. Jól látszik, hogy bizony változtak az árak az iPhone 6s-hez képest is.

Mindenesetre most már nem nagyon éri meg cserélni a 7-esre, főleg nem új készülékre, mert pár hónap múlva érkezik az iPhone 8.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Mert jobban teljesítünk. Erre igazán büszkék lehetünk. Nem úr aki nem herdál.

  2. miert is nem eri meg cserelni? aki nem geek es mondjuk nem 6srol cserel annak igenis megerheti.
    -ha nem hivatalos aprben veszi joval olcsobb lehet.
    -nincs mar hiany!!! bemesz es megveszed
    -ki tudja mi lesz osszel?? oke azeptemberben megjelenik az uj de mikor is lesz kaphato, a gyakorlatban is?? karacsonykor vagy jovore? az meg nem “par honap”.
    -ha meg is kell az uj jovo tavasszal egy most vett meg garis 7-est meg relative kis veszteseggel el lehet adni.

  3. Hiába van hiány, ha szemfüles vagy megtudsz csípni raktárról egy új iPhone-t mindig. (Szolgáltató/APR/Apple.hu ami néha gyorsabb is mint az APR/sorban állsz)

  4. Tegnap vettem egy piros hetest a páromnak – erre most szóltok, hogy nem éri meg? 🙂
    @kchris: Nekem egy 128GB-os 7 plus van, matt fekete, ez most sincs raktáron, pont, mint karácsony előtt; akkor másfél hónapot vártam rá.

  5. Úgy nem nehéz ilyen drágának lenni, hogy csak azért mert van benne (esetemben) 64GB tárhely máris fizetünk az artisjusnak több, mint 4000 forintot. Akinek több van, az persze többet. És ki tudja még, hogy mi ül rá a telefon alap árára az adókat leszámítva.

  6. @hepike: nem az artisjus sarcolása miatt ilyen drága, hanem elsősorban a 27% ÁFA az oka. nem azon a 4000Ft-on múlik.

  7. @Jadeye: Az adókat nem számítva az egyéb költségekről írtam, mint pl az üres hordozódíj. És nyilván nem ezen múlik a telefon ára, de csak ez a mondvacsinált sarc a telefon árának több, mint 3 százaléka. Persze a legkomolyabb az a 27% áfa.

  8. Ha iphone 7-et nem éri meg megvenni, akkor mit mondanatok az SE-te? ???? Most vettem meg életem első új iphonejat, egy SE asztroszurke 128GB-as telefont. Az első app természetesen a szifon volt! Végre újra iPhoneos lettem 2evnyi wp után! ????


Add a Comment