fbpx Skip to content

Mint már tudhatjátok, eléggé szíjfüggő vagyok, már 31 szíjnál járok. Sajnos ez már kicsit olyan, mint a szerencsejáték, folyamatosan keresem az új szíjakat, gyártókat, és amikor tehetem, be is szerzek pár új darabot.

Apple Watch szíjak akciós áron

A SzifonStore kínálatát is mindig megnézem, hátha a srácok olyan szíjakkal rukkoltak elő, amelyekről én nem is hallottam, vagy épp rendkívül barátságos áron árulják épp. Ezen a héten néhány szíj kedvezményes áron kapható náluk. Sport, lélegző sport (Nike) és Milánói szíjakat kaphattok meg most igencsak jó áron, május 2. és 5. között.

Mivel alumínium Sport órám van, én is a színes sport szíjakkal kezdtem a gyűjtést és a két eredeti ilyen szíjamon túl az összes többi a SzifonStore-ból van. Mondhatjátok, hogy edzéshez kvázi mindegy milyen színű szíjat veszek fel, de én mégis úgy döntöttem, hogy itt is azt szeretném, ha változatos készletem lenne. Ebből az okból kifolyólag be is szereztem egy zöld, egy sárga, egy piros és egy fekete-volt színű lélegző sport szíjat is. Igaz, érződik a szíjakon, hogy kicsit vékonyabbak és könnyebbek a gyári társuknál, de ez engem egyáltalán nem zavart, főleg hogy most majdnem 4 ilyen szíjat tudtok megvenni egy eredeti árából, ami szerintem több mint jó üzlet. Ez azt jelenti, hogy -30%-os kedvezménnyel 4.900Ft-ért vásárolhatjátok meg őket.

Apple Watch sport szíjak

Aki nem szeretné az edző felszerelését vagy a színes nyári ruhatárát feldobni egy sport szíjjal és inkább az elegáns irányba indulna el, annak is van egy jó hírünk. Az egyik legszebb és legkülönlegesebb Apple Watch szíj, a Milánói szíj nagyon jó minőségű utángyártott változatát kaphatjátok meg ezen a héten a gyári ár akár nyolcadáért, most 10.900Ft-ért, ide kattintva.

SzifonStore: milánói apple watch szíj

Én nem azt mondom, hogy csak ezt használom az ingeimhez, mert azért bőven vannak szíjaim, amik az elegáns kategóriába tartoznak, de a Milánói örök kedvenc, főleg annak köszönhetően, hogy ennél nem kell lyukakhoz igazodnunk. Az Apple-nél ez a fajta szíj csak ezüstben és feketében érhető el, de a SzifonStore-ban még arany és rozéarany színekben is kapható.

Csapjatok le rájuk, nehogy kifussatok az akcióból, nézzetek körül a SzifonStore-ban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Valahol meg lehet nézni személyesen is a szíjakat?
    Mert van egy asztroszürke alu órám, de nem tudom, hogy fekete vagy ezüst milánói szíjjal lenne a jobb.

  2. @Focusgrafx: Azóta megvan, hogy az iKiegészítők.hu boltba kell menni ha minden igaz.

  3. @Focusgrafx: Egyértelműen a fekete. Az ezüstnél maga a szíj még csak-csak oké ahogy kinéz, de a matt szürke órában a fényes ezüst csatlakozás valami szörnyű.


Add a Comment