fbpx Skip to content

Két új Apple Store is nyílik, pontosabban az egyik már megnyílt tegnap, a másik pedig április 27-én fog, és ezek picit különlegesebbek az átlagosnál.

Apple Store Dubai

A dubaji Apple Store-ba az Apple a fenti képen látható mozgó napellenzőket szerelte be. Ez a bolt, amiből láthatjuk a Burj Khalifa-t, a világ jelenleg legmagasabb épületét, 18db, egyenként majdnem 12 méteres üvegablakot kapott. A másik Apple Store a Union Square-en pedig megkapta a már megszokott, új Apple designt, azonban itt a bolt mellett kültéren is ülhetünk, és ott is az új kinézettel találkozunk.

Union Square Apple Store

Gyönyörű, modern lett mindkét bolt. A Union Square dedikált bolt lett az oktatáshoz, illetve a közösségi eseményeknek. Az újranyitás előtt az ide járókat is megkérdezték, hogy min változtatnának és ez alapján született meg a mostani Apple Store. A hatalmas nyitható üvegajtók pedig a még nagyobb tér érzetet keltik.

Union Square Apple Store

Union Square Apple Store

Union Square Apple Store

Dubajban a második Apple Store nyílt meg, most a központi, a világ legnagyobb plázájában. Az arab mashrabiya inspirálta a boltban lévő napelllenzőket, elkészítésüket pedig a Foster + Partners-nek köszönhetjük. Egyébként a napellenzők folyamatosan igazodnak az időjáráshoz és mozognak.

Dubai Apple Store

Dubai Apple Store és a Burj Khalifa

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment